Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

anna_g 09:57, 14 lip 2014

Super spotkanie i prezenciki też super
Lilie masz cudne. mnie już prawie wszystkie przekwitły... jakoś tak... szybko... teraz jeżówki zaczęły i liatry zaczynają a ostróżki tworzą nowe "kłosy" Dobrego dzionka
Margarete 10:04, 14 lip 2014

Róże, lilie, jeżówki goście, smakowitości, prezenty...........ale się dzieje u ciebie Kasik, miło i pieknie w ogrodzie, naprawdę
Buziaki zostawiam i pozdrowienia !
anna_g 10:09, 14 lip 2014

Pooglądałam Twój ogród u Malgosi Ależ pięknieje I zapomniałam dodać że lawenda w różach wygląda teraz przecudnie
Milka 13:15, 14 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Pszczynę zniszczyło trochę, do mnie nie doszło, tam się wyszalało...

Z luisek jestem na prawdę zadowolona, kwitną praktycznie bez przerwy ( a młodziaki jeszcze, w zeszłym roku sadzone) i pachną obłędnie

Też mnie ta wiadomosć ucieszyła, bo w necie widziałam relację i nieźle narozrabiało...
a teraz wracam do relacji ze spotkania, już u Juli i Gosi widziałam fotki, alez masz błysk dziewczyno i tyle piękności, jestem pełna podziwu dla ciebie
Milka 13:29, 14 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu ja się zastanwiam jak ogród może byc taki piękny skoro bywasz w nim tylko w weekendy?

Ja też! jest piękny, bujny, zdrowy i bardzo zadbany, jestem pełna podziwu cudne masz lilie i piekne prezenty, wspaniale wam było
Donia72 16:58, 14 lip 2014

Kindziu, pieknie masz
JulkAd 17:26, 14 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Bogdziu, z Małgosią się stosunkowo często spotykamy, lubimy ich bardzo i nie jest daleko Za tydzień z M urlop zaczynamy, Małgosię z Krzysiem mamy w planach odwiedzić, potem dalej pojedziemy do Kasi w Zielonej Górze, a może się uda po drodze do Julci wyskoczyć

Wędrowniczy urlop nam się zapowiada

Kniecznie po drodze do mnie!
JulkAd 17:30, 14 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Wprawdzie mało róż teraz kwitnie, to jednak coś się udało uwiecznić na zdjęciu. Dzisiaj w roli głównej Louise Odier

To pierwszy rok dopiero u mnie...da czadu

Kasiu moja Luiska (ta leniwa) dała znak, że żyje, chyba słyszała, jak na głos u Ciebie mówiłam, że ją wyciepię, blisko po dwóch miesiącach...z kwitnienia raczej nici, ale nie jest źle
JulkAd 17:55, 14 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Na razie czeka na odpowiednie...może się doczeka

Ja się zupełnie nie dziwię, że odsypia, Ty też powinnaś porządnie odpocząć, maraton mieliście. A teraz też przed Tobą nietypowy tydzień...

Jakoś Ci wcale nie wierzę, że chwasty hodujesz...może się uda i Wasz ogród na żywo zobaczę...weryfikacja będzie

Dobranoc Juleczko

Oj hodujem, hodujem, zdziwiłabyś się, ale usprawiedliwiam się, że w takich chaszczach jakimi są hosty to i tak nie widać....

...nie ma, że może się uda, musi się udać
Kindzia 18:26, 14 lip 2014

anna_g napisał(a)
Super spotkanie i prezenciki też super
Lilie masz cudne. mnie już prawie wszystkie przekwitły... jakoś tak... szybko... teraz jeżówki zaczęły i liatry zaczynają a ostróżki tworzą nowe "kłosy" Dobrego dzionka

Było fantastycznie I Julcię miałam na żywo
Aniu, może nie masz orientalnych lilii, one właśnie teraz zaczynają, albo trąbkowe czy OT. U mnie już azjatyckie praktycznie skończyły, jeszcze tylko jakieś niedobitki kwitną.
Tak, ostróżki już duże się znowu robią

Aniu całego tygodnia dobrego Ci życzę