Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 22:09, 06 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Kasiu róża najbardziej mi się podobała u Kasika w towarzystwie tych żółtych, ale u mnie tyle miejsca nie dam rady przeznaczyć, więc razcej pokombinować muszę ....ale miejsce jest (po pomidorach, które mnie przerosły....dosłownie i w przenośni)

u mnie wczoraj było ok, dzisiaj znowu upał

Buziole

Tak, bo super kontrast jest z żółtym. Z Chopinami też by ładnie wyglądały Ale to też duża róża. Nie możesz sobie zrobić nic na środku ogrodu, bo piesa musi gdzieś biegać...przed domem za ciemno dla nich...musisz ogród powiększyć

Upał? Czyli w weekend do nas dojdzie...basen trza wywlec znowu
Kindzia 22:09, 06 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Ma dobry pęcherz

Ma litość nade mną
Kasik 22:13, 06 sie 2014

Kasieńko- te psiaki rozumieją wszystko, tylko charakterne są i posłuszeństwa trzeba nauczyć. I tu zaczynają się schody. Figo- nasz Figo- rozumie, że ma iść po chodniczku, ale są momenty kiedy udaje, że nie wie o czym ja mówię.
lojalna_ 22:27, 06 sie 2014

Nasz goldenek wabi sie Fido z rozżewnieniem wspominam ten zachwiany tyłeczek, tylko te nasze podgrynane nogawki juz takie miłe nie były. Ale jest cudaśny
Kindzia 22:28, 06 sie 2014

Kasik napisał(a)
Kasieńko- te psiaki rozumieją wszystko, tylko charakterne są i posłuszeństwa trzeba nauczyć. I tu zaczynają się schody. Figo- nasz Figo- rozumie, że ma iść po chodniczku, ale są momenty kiedy udaje, że nie wie o czym ja mówię.

Muszę się jeszcze od Ciebie dowiedzieć jak go nauczyłaś tego chodzenia po chodniczku. Z Tofikiem wcale to trudne nie było. Jakimś cudem szybko zrozumiał, że tam gdzie rosną kwiatki i inne zielone ma nie wchodzić. Zawsze jest obok mnie na ogrodzie, nie opuszcza mnie na krok jak tam coś robię, ale siedzi grzecznie na trawie i czeka...Ale jak z tym owsikiem będzie, to zupełnie nie wiem...jakoś się nauczy Ty masz dwa psy i piękny ogród, znaczy się : da się
Kindzia 22:42, 06 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Nasz goldenek wabi sie Fido z rozżewnieniem wspominam ten zachwiany tyłeczek, tylko te nasze podgrynane nogawki juz takie miłe nie były. Ale jest cudaśny

Psi noworodek swoje prawa ma Przeżyć ten czas trzeba. Już się za szkoleniem rozglądam, nawet nie wiem, kiedy zacząć można, żeby efekt był.

Moja córcia jest w goldenach zakochana Mówi, że po cocker-spanielu taki właśnie będzie u niej w domu mieszkał Piękny misiu
Kindzia 23:00, 06 sie 2014

Na dobranoc coś

monteverde 23:04, 06 sie 2014

ładna dobranocka pozdrówka
bociek 11:31, 07 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Napiszę Ci na priva

Ja tez poprosze, bo choc krety siedza na razie cicho a nornice eliminuje futro, to fieszzzzz. Moj kret to przyczajony tygrys ukryty smok

Sliczne te dalie, chyba sprawie sobie takie biale...

Buziole
lojalna_ 11:55, 07 sie 2014

Kasiu

Uroczy ten Wasz maluszek do schrupania, myśle ze nauka w domu jak najbardziej ale szkolenie to po ukonczeniu 4/5 miesiaca. Fido zaczął koniec 6 m , i efekty były a u młodszych piesków ktore chodziły to ucieczki, zabawa, rozproszenie.

Nasz Fido jak był malutki