Patyczków u Ciebie dostatek Fajnie - już się na nie cieszę
No niestety... Figo zdominował Twój wątek na chwilę obecną - więc cykaj mu fotki i pokazuj śliczniocha. Poczytałam o posokowcach bawarskich (bo wiesz ja to takiego świrka mam że "muszę" wiedzieć o co chodzi ) Fajne psy dla ruchliwych ludzi Inteligentne, charakterne, przywiązane do właściciela Jestem ciekawa jego rozwoju u Was i tego czy Ci ogródka "nie rozniesie" - bo toż to żywe sreberko może być Twój maluch Figo a wiesz, że moja to Figa? Co prawda w posokowca to ona wiele nie ma (choć kto wie bo to rasa "storas" to kto wie jacy tam przodkowie ) ale na pewno ma coś z jamnika Krótkie krzywe łapkie (to druga nazwa jej rasy - synuś nadał "krzywołap polski" ) i długi tułów Miźnij tego aksamitka musi być strasznie milusi.
Kasiu róża najbardziej mi się podobała u Kasika w towarzystwie tych żółtych, ale u mnie tyle miejsca nie dam rady przeznaczyć, więc razcej pokombinować muszę ....ale miejsce jest (po pomidorach, które mnie przerosły....dosłownie i w przenośni)
To owsik już jest! Fotki będą raz na jakiś czas, żebyście mi powiedziały czy rośnie Jestem ciekawa jak zareaguje Tofik, przecież miał nas na wyłączność i zazdrosny jest o nas. Na razie jeszcze w Wiśle jest, przywiozą go po Wiślaczku.
Sama jestem ciekawa jak w ogrodzie z nim będzie, ale mam nadzieję, że jak Tofika się nauczyło nie wchodzić na grządki, to jego jakoś też