Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

pawel_snopek 20:22, 09 kwi 2016

Luki napisał(a)
Babcia świętuje 85 urodziny, rodzinka się zjechała także teraz trzeba się zająć innymi obowiązkami, mnóstwo kwiatów za to mam w domu
Dobrze, że pogoda nie dopisała, przynajmniej nie ma żalu o niewykorzystanie dnia, pomijam przeziębienie, które mnie dopadło.

Twoja ma 85 a moja 95 i mówi że ciągle jest młoda
Mala_Mi 23:35, 09 kwi 2016

Kuba napisał(a)
w naszej forumowej świadomości byłeś ekspertem od Żurawek, zebrałeś pokażną ich kolekcję, myślałeś już czym je zastąpisz? niestety moje refleksje na ich temat są podobne, ale te ich kolory na rabatach są nieocenione

Oj czytam dylematy takie jak moje ... a teraz uciekam do spania, bo chedozyć 85 jak babcia, a nawet jak babcia Pawła .. i w dodatku młoda
Gosiek33 09:35, 10 kwi 2016

Myślę, że te żurawkowe dylematy nachodzą nas głównie wiosną, gdy już rozwiną wszystkie liście, zaczną kwitnąć to można im wybaczyć konieczność odmładzania
Lukasz2013 09:58, 10 kwi 2016

Najlepszego dla Babci
Madzenka 15:43, 10 kwi 2016

Sto lat dla Babiczki
Ups 200!!!
Anusia 19:36, 10 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)

Oj czytam dylematy takie jak moje ... a teraz uciekam do spania, bo chedozyć 85 jak babcia, a nawet jak babcia Pawła .. i w dodatku młoda

Sen to podstawa i środowisko w którym się dorasta. Dziadek mojego e-M ma 87 lat przyjechał do Polski z Francji jako 25 letni mężczyzna. Jest sprawny fizycznie, jasny umysł głównie światopoglądowo. Do pozazdroszczenia.
admete 08:03, 11 kwi 2016

Łukasz witam wiosennie
Mam nadzieję że wszystko już się układa i wraca na właściwe tory
a Ty z nową energią działasz juz w ogrodzie i oczywiście wszystko nam pokazujesz
nie mogę się doczekać pierwszych kwitnień w Twoim ogrodzie!!!!!

pozdrawiam
Kindzia 17:47, 11 kwi 2016

Jesteś jędzor!!! Nie kuś mnie!!! Jam ostatnio podatna...
Luki 22:53, 11 kwi 2016

W imieniu Babci dziękuję za życzenia, przekazałem, ale nie do końca wiedziała co od niej chce
Babcia schorowana, słabo widzi, słabo słyszy, chodzi bardzo ciężko, ale jak trzeba sił ma sporo

Gosiu ja na żurawki mam nerwa od zeszłego roku i postanowiłem, że będą tylko w pierwszej części ogrodu i na jednej rabacie w drugiej części

Anusia moja babcia pamięta daty urodzin całej swojej rodziny ciotki szwagrów szwagierki ich dzieci, a rodzeństwa miała trzynaścioro, więc jest tego trochę. Niestety została już sama.

Agnieszko u mnie wszędzie bałagan, a cała wschodnia cześć ogrody wymaga wielkiej ropierduchy, ale to zaplanuję bardzo skrupulatnie na przyszły rok jak jakimś cudem doczekam się akcji podjazd. Reszta spraw kiepsko, ale już tutaj nic nie roztrząsam

Kasiu no cóż, życie, pomijam fakt, że siedzę w doniczkach i pełnych rabatach, ale to co się nadaję przesadzam za płot i robie sobie miejsce bo w końcu te przesadzone rośliny nadal będę widział, więc mi nie szkoda
Iwk4 22:59, 11 kwi 2016

Łuki, też mam nerwa na niektóre żurawki. Przechwalone, choć latem cudne, to po zimie się muszą zebrać, a część niestety wypada. Nie wytrzymuje konkurencji z mrozem, wiatrem, suszą zimową i opuchlakami