Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

iwonaal 21:19, 20 lis 2014

Przepięknie, zdolniacha jesteś!
Luki 23:15, 20 lis 2014

Marto gdzieś trzeba się wyciszyć i uspokoić po kolorowych doznaniach ja uwielbiam minimalizm, ale uwielbienie do kwiatów w ogrodzie wygrywa. Mój własny ogród będzie jednak całkiem inny i gdzieś już tam w głowie jego wizja jest

Agnieszko bardzo mi miło

Olu mam nadzieję, że się jutro wyrobie, ale słowo się rzekło i muszę Gałązki bym z chęcią ogromną przyjął. Co chwile jak jadę gdzieś daleko widzę zwisające brzozy, ale zazwyczaj w zbyt wyeksponowanych miejscach
Winobluszczu w łapkach nie miałem to nie wiem czy wianek da się upleść, ale mnie się wydaje, że tak, ale ja mam na niego inny plan tylko nie mam jak pokazać bo nie mam winobluszczu

Violu biel jest genialna ... a jak fajnie się brudzi

Kasiu prawie jak w reklamie dziękuje.

Karolino, Iwono miło mi

Przepraszam, że nie zrobiłem tego co obiecałem kilku osobom, poprawie się jutro.
Siedzę nadal w bałaganie i wiankuje. Jeszcze jeden i zmykam spać
Madzenka 06:46, 21 lis 2014

Przecież Ty czlowiek renesansu jesteś! Wszechstronnie uzdolniony! Od dzisiaj masz u mnie ksywę Leoś, znaczy Leonardo da Vinci
Olili 09:14, 21 lis 2014

Mille napisał(a)
Imponujące zakupy! Kupiłam takie same gałązki osnieżone, nie wiem jak Twoje, ale moje obsypują się niemiłosiernie, ale to dobrze, bo trochę za dużo tego śniegu Czekam na kolejne wianki, zwłaszcza srebrno-białe, jeśli takowe będą, bo to moja kolorystyka Chociaż czerwona w sumie też
Świetny ten wianek z grubych gałezi, ciekawe czy da się taki zrobić w domu...

Chodzi Ci o ten z kawałków gałęzi ? Da się
Olili 09:15, 21 lis 2014

Ach ,pozdrowień nie zostawiłam dla Gospodarza wątku,bo się jakoś przyzwyczaiłam,że ja tu zawze incognito ..więc pozdrawiam oficjalnie
Luki 11:39, 21 lis 2014

Marzenko po wszystkich obraźliwych szkolnych ksywkach ta wybitnie mi się podoba Hmm tylko wypadałoby tą róże sobie sprawić... ojj trudne te różane dylematy.

Izo ja nie wątpie, że się nie da w końcu jakoś są zrobione, ale niech mnie ręka Boska broni od pomysłu robienia tego samemu bo wtedy na pewno mnie wywiozą
No i ja też oficjalnie witam gościa incognito

Zmykam do sernika bo się przypali
agata19762 12:19, 21 lis 2014

Łukasz nadrobiłam spore zaległości
przeglądnęłam wszystkie metamorfozy ...
jestem pełna podziwu ile roboty odwaliłeś
jesteś mega uzdolniony !!! cieszę się, że poznałam Cię osobiście

a do tego jeszcze za wiankowanie się zabrałeś ...brak mi słów
fajnie, że są tacy ludzie na świecie jak TY
Viola 12:45, 21 lis 2014

Luki napisał(a)
Marzenko po wszystkich obraźliwych szkolnych ksywkach ta wybitnie mi się podoba Hmm tylko wypadałoby tą róże sobie sprawić... ojj trudne te różane dylematy.

Izo ja nie wątpie, że się nie da w końcu jakoś są zrobione, ale niech mnie ręka Boska broni od pomysłu robienia tego samemu bo wtedy na pewno mnie wywiozą
No i ja też oficjalnie witam gościa incognito

Zmykam do sernika bo się przypali

No co, może jeszcze sernik pieczesz? Akurat.

A dylematy różane łatwo się rozstrzyga. Ja miałam dylemat, ..... pomyślałam kupię Leosia na wiosnę i już nie mam dylematu
Mirka 13:00, 21 lis 2014

Łukasz od Madżenki to nie obraźliwa ksywka a na sernik wpadnę wieczorkiem Leoś
Gosiniak 14:04, 21 lis 2014

No coś niemożliwego, wianki niesamowicie mi się podobają, choineczka też......nic tylko kopiować mi przyjdzie, bo piękniejszych to na pewno nie zrobię. Pokazuj koniecznie wszystkie wykonane przez ciebie. Jak jeszcze z sernikiem się okaże że ty sam....to chyba będzie trzeba jeszcze doskonalszą ksywę od Leosia wymykślić