Agato w przyszłym tygodniu będę się brał za malowanie i muszę się też skoczyć po jakieś dodatkowe ozdoby... muszę pomyśleć co jeszcze dać na choinkę
Soniu ja to nie pamiętam kiedy byłem za coś pochwalony, co chwile tylko słyszę pretensje, ale co zrobić.
Cieszę się, że lubisz odwiedzać wątek
Ewo w tej gęściejszej przeszkadza mi tylko jej nierówność, ale o poprawie i będzie dobrze
Marzenko to ładnie się cenią

Co do zrobienia choinki na trejażu to kiedyś miałem coś podobnego zrobione, ale troszke niechlujnie. Gałązki wierzby przy takiej wielkości powinny być o wiele lepsze niż brzozy bo są bardziej sztywne, ale wystarczająco elastyczne.
Zatem czekam na efekt... gdybym miał inny dom też bym sobie taką zrobił
Ewo(777) to ładnie się cenią. Zrobienie takiego wianka to w sumie ok 15 minut. Ja podobne choinki do mojej przyozdobione widziałem gdzieś za 250
Marto dla mnie listopad i luty to martwe miesiące... takie bezpłciowe

żadna dekoracja nie poprawi mi humoru w te szarugi, dlatego szybciej zacząłem przygotowania przedświąteczne no i nie tylko z tego powodu

Takiego dużego wianka jeszcze nie robiłem, ale z chęcią zrobiłbym sobie taki do pokoju na moje 'betony, ale wtedy co bym zrobił z bombkami na ścianie... mam nad czym myśleć
Tak się zastanawiam czy pokazywać kolejne wianki bo mam kolejne 4... czy poczekać przynajmniej do przyszłego weekendu