Luki
21:09, 10 lip 2015

Aniu, Ewo i Ewo dziękuje ogromnie 
Marto jakie wakacje
ja to mam gęsty grafik i do pracy wypadałoby iść 
Tereso jeszcze do mnie nie dociera, że to koniec
Mateusz, Łukasz Dzięki
Iwonko tak odetchnę bo już miałem tego wszystkiego po dziurki w nosie
Do zobaczenia jutro
Kasiu wstyd się przyznać, ale ja siedzę u Ciebie w wątku od samego początku i to cicho jak mysz kościelna
nic mi nie umknęło... chyba 
Bardzo dziękuje
Beatko, makkasiu dziękuje bardzo
Bożenko no i patrz mam teraz wyrzuty, że nic nie zrobiłaś w ogrodzie, ale w sumie dobrze trzymanie kciuków mniej męczące
Wsparcie bardzo pomogło 
Agato bardzo dziękuje, cieszę się, że już się skończyło, a z drugiej strony nie dowierzam, że pięć lat tak ekspresowo minęło. Czuję się tak jakbym zaczynał studia kilka miesięcy temu
Ewelino dziękuje
Śmialiśmy się dzisiaj z kolegą, że następny raz będziemy się tak cieszyć jak na emeryturę pójdziemy
troszkę mi zostało 

Marto jakie wakacje

Tereso jeszcze do mnie nie dociera, że to koniec

Mateusz, Łukasz Dzięki

Iwonko tak odetchnę bo już miałem tego wszystkiego po dziurki w nosie

Do zobaczenia jutro

Kasiu wstyd się przyznać, ale ja siedzę u Ciebie w wątku od samego początku i to cicho jak mysz kościelna

Bardzo dziękuje

Beatko, makkasiu dziękuje bardzo

Bożenko no i patrz mam teraz wyrzuty, że nic nie zrobiłaś w ogrodzie, ale w sumie dobrze trzymanie kciuków mniej męczące

Agato bardzo dziękuje, cieszę się, że już się skończyło, a z drugiej strony nie dowierzam, że pięć lat tak ekspresowo minęło. Czuję się tak jakbym zaczynał studia kilka miesięcy temu

Ewelino dziękuje

Śmialiśmy się dzisiaj z kolegą, że następny raz będziemy się tak cieszyć jak na emeryturę pójdziemy