Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

nawigatorka 23:31, 31 lip 2016

Symetria daje zludne poczucie ladu.
Zdecydowanie 2.jeszcze wysokokosc trzmielin bym zroznicowala.
Anusia 08:34, 01 sie 2016

Dla mnie Twoja rabata idealna i te brzegi. No ja mam ten nóż półksiężyc ale nie umiem tak równo nim kancikować. Zdradz tajemnicę czym to robisz?
admete 08:51, 01 sie 2016

o rany Łukasz jak cudnie!!!!!!!!

rozark 09:00, 01 sie 2016

dzięki
malkul 09:08, 01 sie 2016

zgadzam się z IWk4 ja tez nie jestem za symetrią

ps. twoje rabaty tworzysz z wyjątkową strannościa i sa jedyne w swoim rodzaju, wabia kolorami jak najpiękniejszy motyl
hindsight 09:49, 01 sie 2016

Lubię symetrię, ale podoba mi się druga opcja bardziej. Będziesz w stanie utrzymać stożki z biegiem lat, żeby nie właziły na trzmieliny?
Luki 10:04, 01 sie 2016

Iwonko nie ukrywam, że też nie przepadam za symetrią, ale tak mi wyszło w pierwszej wersji bo te dwie trzmieliny już mam i chce je tam zostawić

Asiu dziękuję, lubię tą opinie co do trzmielin będzie problem bo te akurat już mam tylko próbuje je wkomponować, z resztą jak połowę roślin w ogrodzie próbuje lepiej zagospodarować.

Anusia kanciki robię krótkim małym szpadelkiem, można powiedzieć, że antycznym bo z kilkadziesiąt lat, ale jest niezawodny

Agnieszko przydałoby się znowu coś wyciąć na bylinowej, ale mi się nie chce

Reniu proszę

Gosiu i to lubię, a przez komplemencik aż zburaczałem

Dominiko wiem jak wygląda cięta trzmielina po 10 latach bo mam jedną, do tego mam wysoko szczepione, a odległość między stożkami 130cm powinna wystarczyć na bardzo długo tym bardziej, że wielkich tych stożków nie kupie, o ile znajdę, bo wiosną jak były nie zdecydowałem się na zakup bo za długo w donicach musiałyby stać Dziękuję za opinię.

Ewa777 14:36, 01 sie 2016

Bylinowa bardzo mi się podoba. Jak będziesz nadal marudził, to przeniosę ją do siebie

Nieźle Ci przylało ... z nieba.
Jeżeli chodzi o projekt, to oba są piękne. Głosować będę za drugim, bo uwielbiam hortensje
Kasia73 08:53, 02 sie 2016

Luki napisał(a)
No i bylinowa do której mam teraz mieszane uczucia bo wszystko nie kwitnie tak jak chciałem, a najbardziej hortensje mnie zdenerwowały bo wyrosły na półtorej metra 3 krzewy, a kwiat jest jeden no i teraz brakuje mi traw.

Łukasz przyszłam Do Ciebie z wątku o śliwach wiśniowych też miałeś dylemat co ile metrów je posadzić. Czy możesz mi napisać w jakim rozstawie są na zdjęciu powyżej.

Twój ogród podglądam już od jakiegoś czasu szczególnie przepiękne żurawki których Ci szczerze zazdroszczę
Kawa 08:57, 02 sie 2016

halo
macham
nie nadrobię nie ma szans
ale.. piękne pysznogłówki
u mnie mączniak chyba bo biały nalot.. czym pryskać?