Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 09:21, 04 sie 2016

Kamilo flksy będę najwcześniej za dwa sezony dzielił, ale myślę, że będę pamiętał, dopiero jesienią je rzesadzałem, więc nie chcę jeszcze ich znowu ruszać

Dominiko jakiś powód na pewno jest, i zapewne tkwi on w glebie bo moja też na pełnym słońcu jest
Ogród Gosi malkul, warto zobaczyć bo przepiękne miejsce stworzyli
Kawa 09:58, 04 sie 2016

Łukasz ale piękne zakupy
ok to pamiętaj o mnie jakby kiedyś

się nie dziwię że Malkulkowym się zachwycałeś na żywca
hindsight 10:14, 04 sie 2016

Ach, no to wszystko jasne po wizycie u Gosi też miałabym depresję

Ale się obkupiłeś!
anna_t 10:21, 04 sie 2016

to wszystko do siebie kupiłes??
a w drugą strone czasem nie podrozujesz?
nawigatorka 10:25, 04 sie 2016

Nie wiem czy zakupy lepsze czy spotkanie.ech same piekne kobity spotykasz ostatnio
Kindzia 18:38, 04 sie 2016

Matko i córko...ale zaszalałeś!!! Dla siebie toto wszystko???
pawel_snopek 18:41, 04 sie 2016

Roślinki śliczności też bym sobie tak zaszalał ale teraz to już u siebie w ogrodzie A jeżeli mogę się dowiedzieć to po ile były tsugi ?? pozdrawiam
Madzenka 19:21, 04 sie 2016

Łukasz szaleje spotkaniowym i zakupowo Lubię to
Lukasz2013 21:11, 04 sie 2016

Luki napisał(a)
We wtorek wybrałem się na wielki szkółking, ogólnie bardzo się udał, a o dziwo nie zakupiłem tylko niby najmniej kłopotliwej rośliny do dostania

Łupów troszkę było:

Najbardziej oszalałem u Koniora w Bielsku, matko jaki tam był wybór wszystkiego, wyjść nie mogłem.
Były nawet wymarzone hortensje Diamantino, ale niestety ich cena sprowadziła mnie na ziemię i po jej usłyszeniu odniosłem dwie piękności na miejsce. Ile było pięknych bylin, które wołały "weź mnie" ale z bólem musiałem odejść tylko z planowanymi miskantami.
U Kapiasa był znów mój wymarzony klon, ale jak zwykle ten którego wybrałem był droższy od innych, a niby w tej samej donicy i wielkość podobna... zbrodnia w biały dzień i kuklik na pocieszenie.
Odwiedziłem na końcu ogród Malkul... krótko to opiszę: ogromny zachwyt, a Gosia to świetna osoba, a miałem już kilka razy przyjemność spotkać

No pięknie Luki a mnie nie odwiedziłeś. Wizyty u Gosi zazdraszczam bo nam się do dzisiaj nie udało zgadać choć prób było trochę. Pozdrawiam
Katkak 21:12, 04 sie 2016

Łupy cudowne. A gdzie zdjęcia z Gosinego ogrodu? Ja dziś przytargałam świerka Hoopsi. Jak wchodzę do szkółek to chyba rozum przed wejściem zostawiam . Jutro zrobię zdjęcia jak go posadzę, bo dziś nie zdążyłam. Wiem, z miejscem szału nie ma, ale będę ciąć . I spełniłam dziś swoje marzenie - zupełnie niespodziewanie kupiłam ambrowca Gumball. Tzn chciałam od dawna, ale ceny były zaporowe. Dziś dostałam w niezłej cenie i piękny. Muszę zaczekać aż go przywiozą, bo do naszej hondy by nie wlazł .