Sebek ja teraz wolę szkółek unikać bo to taki czas gdy przychodzi mi znowu duża chęć kupowania, a tu ni ma gdzie sadzić
Kamilo ja gdybym miał gdzie jeszcze bym posadził niestety na to jaka zima będzie nie mamy wpływu, możemy posadzić wiosną i mogą przyjść mrozy, że i tak wymrożą, a u mnie w tym roku padły trawy bez względu na to czy młodsze czy starsze, może starsze miskanty lepiej sobie poradziły, ale w rozplenicach nie było różnicy bo stare kępy też przepadły lub pozostały w cząstkach
Moniko pewnie jeszcze sporo czasu mają roślinki na ukorzenienie, a z trawami to i tak zależy jaka zima będzie i wiosna
Kasiu mnie tam w sumie już jakiś pomysł krąży po głowie, ale to etap rozplątywania kabelków by tą lampkę w głowie podłączyć

ale już patrzyłem na plany i miejsca na nasadzenia będzie na prawdę sporo

No teraz w budowlance, ale od tej wykonawczej strony... przywiozłem sobie niwelator i trochę mi zajęło przypomnienie sobie jak to ustrojstwo działało, a na końcu i tak zrobiłem po swojemu bez sprzętu

Dzisiaj też w kuchni działałem
Justyno witam bo chyba pierwszy raz widzę Cię u siebie... no i niedaleko mieszkasz jak widzę
Oczywiście żurawki możesz teraz spokojnie dzielić, najlepszy moment jest do połowy września bo wtedy dobrze się ukorzenią, ale ja i końcem października z powodzeniem dzieliłem, ale długa jesień wtedy była