Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Może niedoskonały ale.....

Może niedoskonały ale.....

21:40, 26 lip 2013
Chyba upały Twoim cudownościom nie szkodzą,wszystkie tak rzeźko stoją.Piękne masz okazy,
A jak z podlewaniem teraz w upały? Jak często je podlewasz,że są w takiej dobrej kondycji.
Twoje rózę zachwycają na każdym kroku.
pozdrawiam wieczornie
Ola54 22:37, 26 lip 2013

Anulko, niestety biegam ze zraszaczem co drugi dzień , pewnie tak jak inni. Podlewam tylko to co muszę a reszta..no cóż.Ładnie żółta i pachnie sianem.Dzisiaj dookoła padało a nas ominęło.Teraz powietrze można nożem kroić i liczę na deszcz ale jak sama sobie nie podleję to natura chyba szybko mi nie pomoże
Róże rozwiną płatki i za chwilę już opadają
wiunia 22:49, 26 lip 2013

Ślicznie i kolorowo Michalinko u Ciebie! Pozdrawiam
reni 11:48, 28 lip 2013

Michalina napisał(a)
Anulko, niestety biegam ze zraszaczem co drugi dzień , pewnie tak jak inni. Podlewam tylko to co muszę a reszta..no cóż.Ładnie żółta i pachnie sianem.Dzisiaj dookoła padało a nas ominęło.Teraz powietrze można nożem kroić i liczę na deszcz ale jak sama sobie nie podleję to natura chyba szybko mi nie pomoże

To tak jak jak u mnie..też latam z wężem i podlewam..pozdrawiam
11:58, 28 lip 2013
Michalina napisał(a)

No i porządnie zlało...a ja wczoraj do późnej nocy podlewałam..
Pozdrawiam niedzielnie
Ola54 12:24, 28 lip 2013

wiuniu, dziękuję
reni,Anulko - wczoraj podlewałam cały wieczór walcząc jednocześnie z komarami a nad ranem deszcz.Na kilka dni starczy wilgoci. Chyba....
Unicestwiłam jednego kreta i chyba reszta się wściekła bo jeden obkopał mi całą okrągłą rabatę wykopując posadzone niedawno bukszpany.Część róż mam okopczykowanych jakby zaraz miała być zima. Chyba idą tam gdzie wilgoć nie lubię kretów, nienawidzę komarów
reni 12:28, 28 lip 2013

U mnie rano grzmiało i na tym się skończyło ani jednej kropli deszczu..ja na szczęście kretów nie mam, szkoda bukszpanów
Ola54 12:31, 28 lip 2013

Szkoda, już je zakopałam. Najgorzej jak okopuje róże. Nie mam szans na całkowite pozbycie się ale nich kopią na nieużytkach i tam spulchniają ziemię i mi pomagają
wiunia 12:32, 28 lip 2013

Michalinko łączę się z Tobą w nienawiści do komarów, kretów dzięki Bogu u mnie nie ma ale komarzydła jak wampiry!!!
Ola54 12:35, 28 lip 2013

wiuniu i te wszystkie wynalazki przeciwko komarom nie pomagają.Wody też na działce nie mam więc nie mają miejsc do lęgu.Wieczorem nie można posiedzieć."komarzydła jak wampiry!!! "
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies