Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

barbara_kraj... 01:43, 07 kwi 2014

U Gosi, jak zwykle, starannie i dokładnie
Mirka 08:03, 07 kwi 2014

Gosia fajnie w tym twoim Kubusiowie zmiany są zawsze na lepsze a panowie widać że dawali radę no efekty widać pozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 08:47, 07 kwi 2014

Kubuś w swoim żywiole. Najważniejsze w życiu mieć ciekawe zajęcie, a nie ciągle klocki, i klocki.
Widać, że go ta praca pociąga. Taka odpowiedzialna, i na równi z dorosłymi. Brawo.
kaisog1 10:13, 07 kwi 2014

Marta hahahhaha no zmiana niesamowita A tak poważnie to chciałabym żeby było tak jak mam to w glowie ale czy tak będzie to pojęcia nie mam

Sebuś wre, wre I to nie tylko w Kubusiowie

Ania prawda? Ten mój syn to urodzony Ogrodnik hahhahaha

Basieńko Panowie się bardzooooo postarali Tym razem to ja robiłam bałagan

Mirko przestałam się bac coś zmieniać i może dlatego sprawia mi to taką frajdę Moi Panowie to już normalnie specjaliści od prac ogrodowych

Haneczko żeby tylko te klocki były...... nie wiesz jak ja się cieszę, że tam ani komputera, ani internetu nie ma..... te dzieciaki teraz wiecznie w grach siedzą więc tym bardziej się cieszę, że Kuba nam pomaga i chce to robić

Mirka 10:16, 07 kwi 2014

Specjaliści tak bo nauczyciel porządny
Zielona 10:39, 07 kwi 2014

Gosia... to jest zabawne, kiedy przenosimy śpiące roślinki, ustawiamy na rabatce i zachwycamy się, bo już-już widzimy, jak będą wyglądały.... kiedyś-tam Ja swoim nawet zdjęć nie robię, bo.... z czym do ludzi? Ale kiedyś to wszystko zakwitnie, podrośnie i będzie fotogeniczne.

PS Dziękuję za foto przywrotnika. Mam na niego plan w słońcu właśnie.
monteverde 10:43, 07 kwi 2014

kaisog1 napisał(a)
Marta hahahhaha no zmiana niesamowita A tak poważnie to chciałabym żeby było tak jak mam to w glowie ale czy tak będzie to pojęcia nie mam

Sebuś wre, wre I to nie tylko w Kubusiowie

Ania prawda? Ten mój syn to urodzony Ogrodnik hahhahaha

Basieńko Panowie się bardzooooo postarali Tym razem to ja robiłam bałagan

Mirko przestałam się bac coś zmieniać i może dlatego sprawia mi to taką frajdę Moi Panowie to już normalnie specjaliści od prac ogrodowych

Haneczko żeby tylko te klocki były...... nie wiesz jak ja się cieszę, że tam ani komputera, ani internetu nie ma..... te dzieciaki teraz wiecznie w grach siedzą więc tym bardziej się cieszę, że Kuba nam pomaga i chce to robić

No prawda popatrz na fotce u Pawła nierówno a u Kubusia miod pomada kiedy następnym razem jedziecie? dziadka zostawiliście?
Jagodaa 10:45, 07 kwi 2014

Gosia, ale ogromny warzywnik! I pomyślec, że ja mam zamiar zmieścić moje uprawy w dwóch skromnych skrzynkach... aaa... i paru donicach.
ana_art 10:52, 07 kwi 2014

a badyli na bylinowej nawtykałaś fiufiu. Warzywnik masz CUDNY już teraz. Ja chce taki warzywnik!!!!!
renatamama3 11:32, 07 kwi 2014

Kawał ,dobrej roboty,pewnie akumulatory naładowane ? pozdrawiam