Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Jagodaa 23:23, 11 kwi 2014

Gosia, bardzo możliwe, że się rozejrzę za wielką tują . Tak miało być w pierwszej wersji, chyba dosadzę jedną.
an_tre 11:55, 13 kwi 2014

kaisog1 napisał(a)
Powiem Wam jedno...... przerabianie ogrodu, który już istnieje to istny koszmar!

wiem coś na ten temat, niekończąca się robota...
pozdrawiam Gosiaczku
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 13:09, 16 kwi 2014

kaisog1 napisał(a)
Powiem Wam jedno...... przerabianie ogrodu, który już istnieje to istny koszmar!

Skąd ja to znam!!!
Wg mnie żurawki ciut podmarzły i tyle, zostaw, niech czas pokaże, skoro robali nie było, puszczą nowe liscie, miałąm podobnie w jednym miejscu i już wszystko dobrze po deszczach i słońcu
Mala_Mi 13:21, 16 kwi 2014

A ja bym jedną żurawkę, najgorszą wykopała i testowo sprawdziła.. licho nie śpi....

Przerabiam istniejący ogród.... nie wiem w jakiej kolejności, na razie sie szarpię.. a deszcz utrudnia...
kaisog1 21:12, 16 kwi 2014

Kasik

Szefowa Ty to byś z kupy gruzu bajkę stworzyła

Magda wszystko dobrze jak Ty w tym ogrodzie rządzisz ale jak trza słuchać innych to praca juz taka łatwa nie jest

Madżen widzisz? Ja jeszcze nie widzę

Jagoda dosadzaj - będzie lepiej

Aneczko ojjjjj tak

Irenko hahah Co do żurawek to zobaczę niedługo jak sobie radzą. Jak sobie nie radzą to aut

Mała ja tyz się szarpię Ale to w sumie przyjemności.

A dzisiaj robiłam notatki i wyliczenia ile roślin i jakich mi potrzeba na skarpę..... ZAŁAMKA! Potrzebuję samego rozchodnika okazałego 70 sztuk Na szybko policzyłam, że to jakieś 450-500 zeta.... a co z resztą ? Jednej z traw na tylko jedną plamę potrzebuję 40 sztuk No normalnie najpierw chciało mi się płakać a teraz to mnie to śmieszy Jak mi się uda skarpę obsadzić chociaż w połowie w tym roku to uznam, że jestem czarodziejką
Juzia 21:21, 16 kwi 2014

Gosiak trawy możesz przecież podzielić. Będą małe...ale będą
A jakiej Ci trzeba?
Bogdzia 21:22, 16 kwi 2014

Gosiu a Ty już przerabiasz ogród? , przecież jeszcze skarpy nie obsadziłas. Ja swój przerabiam od kilku lat co rok , jakoś jeszcze daje rade ale to juz chyba koniec przeróbek bo starośc mnie dopadła. pozdrówka serdeczne.
kaisog1 21:22, 16 kwi 2014

Justyna wiem, wiem, że można podzielić i tak będę robić ale i tak ilości mnie porażają Potrzeba mi Hakonechloa i turzycy ale jeszcze nie wiem jakiej - zdecyduję w szkółce pewnie
kaisog1 21:23, 16 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Gosiu a Ty już przerabiasz ogród? , przecież jeszcze skarpy nie obsadziłas. Ja swój przerabiam od kilku lat co rok , jakoś jeszcze daje rade ale to juz chyba koniec przeróbek bo starośc mnie dopadła. pozdrówka serdeczne.

Bożenko przerabiam ogród Teściów w Warszawie
monitka 21:25, 16 kwi 2014

Gosia ale ilości. Rzeczywiście robią wrażenie. No ale jak cię znam to coś wymyślisz albo będziesz robiła etapami i też będzie ładnie

A fotki z rewolucji u teściów będą?