Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

hanka_andrus 09:09, 27 sie 2014

Gosiu, gratulacje dla Ciebie i Twoich pomocników.
Wasze Kubusiowo jest dowodem, że wizja i pracowitość może w krótkim czasie doprowadzić ugór do stanu jak wyżej.
Jest pięknie.
Mirka 09:23, 27 sie 2014

Gosia zakupy taniocha podaj namiar na pv Fotki super a roślinki jak się rozrosną to dopiero efekt będzie jak ktoś napisał cud miód ozdrawiam Kubusiowo
martaibartek 11:46, 27 sie 2014

Małgosiu Kubusiowo piękniejsze z każdym kolejnym wyjazdem.
Rabaty tak dopieszczone jakbyś na co dzień o nie dbała.

Przed ogródek zachwycający! nie wiem jak ty to robisz, że twoje hakuro takie zbite w kulkę. Ile razy do roku je tniesz?
martaibartek 11:47, 27 sie 2014

kaisog1 napisał(a)

Gosiu ta trawa to gracek? ile już ma?
Piękna kępa!
Margo 14:40, 27 sie 2014

Gosiu, czy ta szkólka gdzie zrobiłas zakupy nie sprzedaje czasem wysyłkowo ?
Ja dziś kupiłam jedną rozplenicę za 15 zł a kępka nie powala wielością - Twoje to "giganty"
Sebek 14:47, 27 sie 2014

Ehhhhh i znowu się protetycy w kraju ucieszą... Bo chyba nie tylko mi wypadła szczęka przy oglądaniu Twojego ogrodu Gosia, po prostu szacun!!!
kaisog1 14:55, 27 sie 2014

Asiu dziękuję i pozdrawiam

Ola dzięki!

Szefowa stipy są te które od Ciebie dostałam Przezimowały ale i siewki też są ale zdecydowanie mniejsze Red Barony sa boskie Będę musiała jednak przerobić ta rabatę bo niestety Hakonechloa rośnie zbyt wolno .... Ciekawe co mi wyjdzie

Monika no skarpa na razie wygląda jak pożal się Boże.... Nie wiem czy carexy u mnie zimę przetrwają..... reszta sobie powinna poradzić. Te ciemne rozchodniki to "Matrona" są nie do zabicia moim zdaniem

Wróbelku kubusiowo wydoroślalo ja zdziecinniałam

Aneta ja tak samo.... poszukaj na bazarach jakichś. Ja trafiłam zupełnie przypadkiem babeczkę na bazarze własnie i od niej biorę....

ANia nooo ten deszcze to zbawienie.... juz myślałam, że trawę będziemy siali od nowa.... Wiem, że maślaki dobre ale obieranie ich to zmora U nas grzybów niewiele na razie... Zakupy wsadziłam na skarpę i część na rabatki. Chili to ma etap "kłapacza" czyli gryzie wszystko i wszystkich..... całe szczęście uwielbia takie ucho świńskie więc skupuje je tonami żeby meble ocalić

Julita dzięki Faktycznie te rozchodniki jak kija połkneły ale jak je wsadziłam tak rosną

Gosiu dziękuję ślicznie

Beatko dziękuje i ściskam

Zbyszku Buziaki posyłam A krów ci u nas dostatek

Haneczko nie wiem czy dziękowac czy sie schować w mysią dziurę... bo... ogród zapuściłam strasznie w tym roku. Jakoś mnie wszystkie siły opuściły... Mam nadzieje, że kolejny sezon będzie znacznie lepszy

Mirko zakupy zrobiłam na bazarze pod halą mirowską.... pierwszy raz widziałam tam ta babeczkę z roślinami... a czesto tam jestem.... rozmawiałam z nią i powiedziała, że bardzo rzadko tam przyjeżdża a ja głupia nawet nie zapytałam gdzie można ją spotkać.... Ale będę na nią "polować"

Marta hakuro ciełam od samego początku... była o nie niemal wojna z Teściem Ale uparlam się i ciełam chyba 5 razy w sezonie.... Jak zrobiły się takie ładne kulki to Teść odpuścił bo zobaczył efekt. Faktem jest, że nie można hakuro puścic samej sobie bo będą tylko paskudne badyle.... Trawa to Gracillimus, jest u mnie drugi rok, wysokość obecnie jakieś 1,30cm

Gosiu ja nie byłam w szkołce.... przypadkiem na bazarze taką babeczkę dorwałam....

Sebuś dziękuję i się czerwienie bo ogród zapuszczony strasznie.... Tylko zdjęcia tak cykam coby nie było widać hahahha
kaisog1 14:58, 27 sie 2014

A tu proszę... coś mi "zwertykulowało" trawnik.... co to może być????? WYjadło chyba pędraki bo akurat tam ich dużo było...

aleksandra_g 15:22, 27 sie 2014

może bociany?!
Margo 15:22, 27 sie 2014

Może jakieś ptaki, ale skąd by wiedziały co się "kryje" pod trawą ?
A'propos pędraków, jesli masz ich dużo to nie wyrządzają szkód wśród nasadzeń ? Mam też te paskudztwo