Buk bedzie tam super pasowal
Olus życzę Ci aby wszystkie plany udało Ci się w tym nowym roku zrealizować, nawet ten ostatni
a to teraz wszystko rozumiem i że buczka nie kojarzyłam i że chcesz go wymienić. Pomysł świetny, będzie idealnie z drugim DP. Jak tam mróz u Ciebie, odpuściło trochę?
Plany na najbliższy sezon 1. wyburzyć szopę a w jej miejscu dosadzić serby, przesadzić graby i obsadzić ostatnią z większych rabat 2. dokończyć ogrodzenie 3. wykończyć altanę (drzwi, ściany, kominek, wypoczynek) 4. zrobić fotele na plac wypoczynkowy 5. posadzić tuje i miskanty za altaną 6. obsadzić częściowo przedpłocie 7. przebudować drewutnie 8. wymienić buka płaczącego na kolumnowego 9. dorobić dalszą część ''zebry'' 10. obrzeża z kostki 11. coś o czym teraz zapomniałam 12. w wolnych chwilach leżeć i podziwiać
leon, ja nie wiem jak to się stało,ze nie ogladałam Twojego ogrodu! Jest pięknie!!!!Przejrzę wątek od początku z przyjemnością
koniecznie!!! przecież to jeden z najpiękniejszych ogrodów na forum, a właściciele jacy pomysłowi i pracowici hihi posłodziłam Ci Olu trochę