Olu, wpadłam do Ciebie i od razu poczułam ogrodowy klimat Piękne te zdjęcia z lata
Zapisałam sobie właśnie, żeby moje graby psiknąć tym Promanalem. Nigdy go nie stosowałam ale fakt, że graby miałam już drugi rok parchate, zasychaja i brązowieją listki może po tym oprysku będzie lepiej.
Olu, mam pytanie o corten, czy wykorzystując je jako murek oporowy dla rabaty jest potrzeba wymurowania wcześniej ścianek czy po prostu można zastosować samą blachę?
Dziękuję bardzo tęskno już do tej zieleni i buszu
Po opisie to pewno szpeciele.. ja dziś wytoczyłam walkę, muszę zakupić kolejne preparaty bo oprysków na to dziadostwo w sezonie trzeba zrobić kilka...
Jak wysokie te murki ? Ścianek bym nie murowała ale blacha musi być odpowiednio gruba i odpowiednio zamocowana żeby po czasie od naporu ziemi nie zaczęło ujeżdżać...
Max 20 cm wysokie, poszukam takiej grubszej. Bardzo mi się podoba efekt, znalazłam w necie gotowe donice i blachę, będzie co robić w nowym sezonie
Symetria w Twoim ogrodzie jest cudna, wszystko pięknie się komponuje, corten sobie troszkę zgapię