Olu , mam pytanie o oświetlenie , te bostony kinkiety są super , przemalowane? bo coś się pogubiłam …. i reflektorki pod drzewami możesz mi podać firmę jakie masz i gidze można kupić ?
Altana jest przepiękna … aż się chce żeby były już jesienne i zimowe wieczory … CUDOWNIE
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Śmieszna jesteś, człowiek normalnie napiszę a zaraz ktoś robi z igły widły. Widzę na tym forum ogromny problem z wyrażaniem swojego zdania, jak już ktoś napiszę że mu się coś nie podoba to już jest zmieszany z błotem. Przyjmowane są tylko zachwyty i ochy i achy. W dodatku napisałam tylko ze nie podoba mi się jedno drzewko w ogrodzie ( no po prostu tragedia istna jak mogłam)a cała reszta jak dla mnie świetna.
Jednemu się podoba blondynka drugiemu brunetka, więc że się coś komuś nie podoba albo podoba to indywidualna sprawa.
Mam dla ciebie radę jak masz problem z moją osobą to nie czytaj moich postów Jest dużo osób które udzielają się na forum nie mając swojego wątku i nikt im tego nie wypomina.
To brzydactwo drzewne to znak rozpoznawczy tego ogrodu.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Łoj się baby drą. Ją też Oli napisałam że mi corten nie podoba i mnie nie zlinczowała. Teraz jak widzę inne elementy to współgra idealnie. Ola lubi szczerość