Tyle jest dzisiaj mowy o kotach psotnikach .Też mamy takiego . Stołuje się tylko u nas i bezczelnie wyleguje na nowiutkim żwirku pod bonsai. Dzisiaj go przeprosiłem że nie dałem drobniejszego kamyczka .
Zbyszku, ta odmiana azalii to w 100 % "Gibraltar" - znalazłam etykietkę / przechowuję wszystkie etykiety z zakupionych kwiatów /. Mam identyczną, bo nabyłam 2 sztuki, jedną dla Ciebie, a drugą dla mnie.
Jeżeli to ta, którą dostałeś odemnie to " Gibraltar ".
Tak Marysiu to ta od Ciebie . Prezent był szczery bo widzisz jak pięknie sobie daje rady.Dziękuję za informację. Ale jesteś skrupulatna !!!!
Danusiu i Haniu - widocznie to kot po przejściach . Bari przy pierwszym spotkaniu został pogłaskany pazurkiem i od tej pory jest sztama o dziwo. Do domu go nie wpuszczamy bo ranny jest pewnie po marcowych walkach (to kocur ) . Bari leży w ogrodzie pod orzechem a kot na schodach wejściowych albo na żwirku.
A pewnie że fajny Lato tuż tuż więc warto go odwiedzić Dla jeszcze większej zachęty , nie chcąc "uprawiać prywaty" u Zbyszka załączę na swoim forum kilka swoich strofek w formie piosenki