Tosia płot ma 1,5 metra ...widać ile większy jest sotożek wreszcie znakazł optymalne miejsce w ogrodzie i nie wygląda jak róża przy kożuchu. W sobotę go przystrzygę Niech no róze wkoło niego zakwitną
Madżenko mam nadzieję że jutro odsłona buków już na bank będzie bo moja ciekawość na mocną próbę wystawiona Ciekawi mnie ich pokrój żebym wiedziała czego mniej więcej mam szukać. Bo może nie dostrzegłam potencjału w tych co już widziałam.
Wyczytałam że będziesz przed hortki trawki dawała. Same trawki czy coś jeszcze? Mam Amazon Mist i planowałam dać je przed vanilki naprzemiennie z szałwią. Jak myślisz to dobry pomysł?
Dlaczego stożek przesadzałaś, bo przegapiłam chyba.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Monitko chyba, ze z komorki rano zrobie zdjęcie.... Bo potem w pracy do 20 a w czrek mam wyjazd służbowy. Cyba że poczekasz do piątku. W piątek odbieram buka przed ogrodzenie
Teraz buki nie są atrakcyjne...ale potencjał pokazują gdy wypuszczą teswoje piekne błyszczace liście.
Ja sadze trawki w incredibal, bo mnie drażni lysy plac na wprost miejsca gdzie parkuję auto pod wiatą. Gdy bede wracac z pracy o każdej pkrze roku ma byc pieknie
Ja bym pod wanili,i tylko dała trawy aby zimą było również ladnie. Szalwia niesty zimą nie zachwyca... Szalwie i przetaczniki wsadziłam pomiędzy kule bukszpanowe, polecam!
Bo nic nie pisałam ale mi nie konweniował.... Mial nieodpowiednie proporcje (wielkolud) w stosunku do tej wąskiej rabaty wzdłuż podjazdu
Był na tej rabacie (zdjecie jeszcze bez)
A jest w tym prawym kącie , przed nim są róze okrywowe, świeżo posadzona austinka William S. Oraz miniturowe rozplenice little bunny. Będzie zaslaniał drzwi garażowe sąsiada
Marzenko, nadrobiłam obrazki tylko, wiadomo dlaczego. Ależ pięknie u Ciebie, magnolie boskie, nie wiedziałam że masz ich tak dużo, każdy zakątek wysprzątany, wszystko poprzycinane. Zakątek kuchenny śliczny, normalnie chyba posadzę u siebie więcej bukszpanów i połączę z trawkami.
Pozachwycam się jeszcze
Pozdrawiam serdecznie
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Marzenko to czekam do piątku spokojnie wiem że teraz nie są tak bardzo atrakcyjne ale i tak ciekawość zżera Szukam takich które mogłabym uformować w kulkę na górze ale bida u nas straszna. Same maluchy albo takie żywopłotowe już podrośnięte. Jeszcze jedno miejsce mi zostało może tam znajdę odpowiednie a póki co będę się zachwycała Twoimi