Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:03, 08 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Pieknie wiosna hi hi hi asasiadka sie nie przejmuj możemy sadzić co chcemy

Ale ja na serio bede u niej zamiatać jeśli liscie będą do niej lecieć, oboecuję solennie na forum
Madzenka 21:05, 08 kwi 2014

Tosia płot ma 1,5 metra ...widać ile większy jest sotożek wreszcie znakazł optymalne miejsce w ogrodzie i nie wygląda jak róża przy kożuchu. W sobotę go przystrzygę Niech no róze wkoło niego zakwitną
monitka 21:08, 08 kwi 2014

Madżenko mam nadzieję że jutro odsłona buków już na bank będzie bo moja ciekawość na mocną próbę wystawiona Ciekawi mnie ich pokrój żebym wiedziała czego mniej więcej mam szukać. Bo może nie dostrzegłam potencjału w tych co już widziałam.

Wyczytałam że będziesz przed hortki trawki dawała. Same trawki czy coś jeszcze? Mam Amazon Mist i planowałam dać je przed vanilki naprzemiennie z szałwią. Jak myślisz to dobry pomysł?

Tess 21:12, 08 kwi 2014

Dlaczego stożek przesadzałaś, bo przegapiłam chyba.
Madzenka 21:20, 08 kwi 2014

monitka napisał(a)
Madżenko mam nadzieję że jutro odsłona buków już na bank będzie bo moja ciekawość na mocną próbę wystawiona Ciekawi mnie ich pokrój żebym wiedziała czego mniej więcej mam szukać. Bo może nie dostrzegłam potencjału w tych co już widziałam.

Wyczytałam że będziesz przed hortki trawki dawała. Same trawki czy coś jeszcze? Mam Amazon Mist i planowałam dać je przed vanilki naprzemiennie z szałwią. Jak myślisz to dobry pomysł?

Monitko chyba, ze z komorki rano zrobie zdjęcie.... Bo potem w pracy do 20 a w czrek mam wyjazd służbowy. Cyba że poczekasz do piątku. W piątek odbieram buka przed ogrodzenie
Teraz buki nie są atrakcyjne...ale potencjał pokazują gdy wypuszczą teswoje piekne błyszczace liście.
Ja sadze trawki w incredibal, bo mnie drażni lysy plac na wprost miejsca gdzie parkuję auto pod wiatą. Gdy bede wracac z pracy o każdej pkrze roku ma byc pieknie
Ja bym pod wanili,i tylko dała trawy aby zimą było również ladnie. Szalwia niesty zimą nie zachwyca... Szalwie i przetaczniki wsadziłam pomiędzy kule bukszpanowe, polecam!
Madzenka 21:24, 08 kwi 2014

Tess napisał(a)
Dlaczego stożek przesadzałaś, bo przegapiłam chyba.

Bo nic nie pisałam ale mi nie konweniował.... Mial nieodpowiednie proporcje (wielkolud) w stosunku do tej wąskiej rabaty wzdłuż podjazdu
Był na tej rabacie (zdjecie jeszcze bez)

A jest w tym prawym kącie , przed nim są róze okrywowe, świeżo posadzona austinka William S. Oraz miniturowe rozplenice little bunny. Będzie zaslaniał drzwi garażowe sąsiada
AniaK 21:27, 08 kwi 2014

Marzenko, nadrobiłam obrazki tylko, wiadomo dlaczego. Ależ pięknie u Ciebie, magnolie boskie, nie wiedziałam że masz ich tak dużo, każdy zakątek wysprzątany, wszystko poprzycinane. Zakątek kuchenny śliczny, normalnie chyba posadzę u siebie więcej bukszpanów i połączę z trawkami.
Pozachwycam się jeszcze
Pozdrawiam serdecznie
Tess 21:27, 08 kwi 2014

Aha.
Wiem, gdzie rósł wcześniej, pokazywałaś.
atena35 21:29, 08 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Tosia płot ma 1,5 metra ...widać ile większy jest sotożek wreszcie znakazł optymalne miejsce w ogrodzie i nie wygląda jak róża przy kożuchu. W sobotę go przystrzygę Niech no róze wkoło niego zakwitną

Będzie orgia
monitka 21:29, 08 kwi 2014

Marzenko to czekam do piątku spokojnie wiem że teraz nie są tak bardzo atrakcyjne ale i tak ciekawość zżera Szukam takich które mogłabym uformować w kulkę na górze ale bida u nas straszna. Same maluchy albo takie żywopłotowe już podrośnięte. Jeszcze jedno miejsce mi zostało może tam znajdę odpowiednie a póki co będę się zachwycała Twoimi