A dziekuje bardzo... Ale jeszcze dwa lata temu było pustawo... U Ciebie już za rok będzie gęsto. I tak mnie widoczne linie kroplujące wnerwiają. Teraz zadarniam wszystko runianką
Dziekuję kochana. Jak walka z Twoimi robalami? Musze wpaść na rekonesans... Zmykam od siebie bo za bardzo tu zabalowałam i nie zdąże do Was na "kominki" Ciekawe jak to ktoś nie zorientowany czyta to ile musi sie zastanawiać co to kominki.
Ps. Bocius prawa autorskie do kominkow wylicencjonujesz?
Bo już zmieniały kształt w doroslego owada, miały takie małe jakby skrzydełka po bokach. Jak znajdziesz w glebie będziesz wiedziała o czym piszę. W necie też takie widziałam, wieczorem poszukam
U mnie będą standardowo surfinie i wilce. W jednej mam oetunie i trawę vertigo. Nie kupuje już inych roslin i nie robię mieszanek bo potem jedne usychają, inne brzydko wyglądają a donica jedna... Surfinie z dodatkami czegoś zwisającego są niezawodne. Jutro mam nadzieję kupić surfinie w kolorze magenta /pink i seledynkowe i bordowe wilce. Duuuuuzo muszę kupić szukam limonkowych surfini, widzial może ktoś?