Gdzie nie zajrzec to o spotkaniach mowa no ale kiedy jak nie teraz. Liliowcowy raj na pewno warto zobaczyc. Małgosia pierwsze własnie posadziła to bedzie ziemii musiala dokupic żeby więcej miec po takiej wycieczce. Słoneczka Marzenko zyczę żeby troszke osuszyło Ci ogródek.
Marzenko 10 stron i jedna szklanka z różami, popraw się dzięki za linka o trawach dozowniki magicznej siły posiadam 3 ale tak je schowałam przy przeprowadzce, że do dzisiaj nie mogę znaleźć, to kupiłam nawóz z podobnym dozownikiem i ten wykorzystuję do roślinpozdrówka
Ania o dwóch dni leje, nawet do ogrodu na chwilę nie można było wyjśc. Dlatego nadrabialam zaległości na forum. Wczoraj, gdy przestało na sekundę padać, wbiłam ambrowcom paliki. Byłam calutenka mokra od roślin.
Wyczytalam że młode drzewka jesli są nieopalikowane to wiatry naruszają ich system korzeniowy. Nowe krzonki uszkadzają się i roślina ma problem z przyjęciem. Dlatego powsadzałam wczoraj po 1 paliku do ambrowcow, dzisiaj będę palikować buki. Kiedy cięcie wszystkiego? Oj bujnęlo po deszczu
Weekend mocno zajety to nie będziecie mieć zaleglości