Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 18:56, 03 cze 2014

nicol21 napisał(a)

czyżby zakup impulsywny?
powiedz jak przyjdą i czy są w miarę ładne sadzonki
na pewno coś ładnego z tego stworzysz!

Jak przyjadą obiecuję fotki
Majena 18:57, 03 cze 2014

Marzenko ty na trawach się nieznasz???no coś ty!!dla mnie jesteś expertem ogrodowymciagle podczytuje i się szkole twoimi radami!!A twoje trawki zachwycają:*
baraga1904 18:59, 03 cze 2014

...William to ta jasno-rózowa?
zaczarowanaa 19:06, 03 cze 2014

dobrze ze napisałas o dozowniku , mam takie ustrojstwo i zastanawialam sie po co , mam też opryskiwacz z lanca i nim sie bawie , czas zaczac uzywac dozownik tylko moj jest 5 litrowy i zapytowywuje nawozu to wiecej sie w niego zalwa niz normalnie czy jak bo ja ciemna masa)
Kindzia 20:50, 03 cze 2014

Dzięki za linkę o chorowitych buksikach Nie mam tych paseczków bankowo, przynajmniej tyle.
Obfocę w sobotni ranek i dam Wam, ekspertom, do oceny.

Różane główki pięknie wyglądają...
Mala_Mi 22:08, 03 cze 2014

A ja znów miałam prawie 100 postów... do czytanie ,a nie oglądania.... deszcz i martwe róże... albo pijane bo w szklanicy.... i tyle.....

A ja dziś upierdutałam kawał ogrodu... ale i tak dalej miejsca brak... mam iść na przedpłocie....ale tam kamień na parkingu
Syla 22:09, 03 cze 2014

Deszczu nie zazdraszczam bo u Ciebie płasko i nadmiar szkodzi ... U mnie z górki to i tak dolne rośliny zaczynają szwankować ... Sypie mi się choina kanadyjska .... Jutro na nią surowo popatrzę i niech się zbiera bo u mnie nie ma lekko buziak

Cieszę się na Twoje żurawki
Zeta 22:13, 03 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Małgosiu wpisz w google ". dozownik magiczna siła " to wyrzyci ci wszystkie sklepy sprzedajace ten dozownik

Ja dzisiaj szukałam w Obi i nie było ...znalazłam w Leroy Merlin
Margarete 22:15, 03 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Małgosiu możemy zjazd forum zrobić w tym terminie w Wojsławicach. Ja byłam tam po raz pierwszy jesienią i byłam zachwycona, obkupiłam się trawami i roślinami. Arboretum słynie z hortensji, kupiłaś jakieś?
Z przyjemniścią pojadę gdy będą kwitły liliwoce.... Tylko czy nie będę w tym terminie na urlopie...

Odpowiadam u ciebie w wątku - na twój wpis u mnie - to główne Święto Miłosników Liliowców wypada w tym roku 13 lipca. Jeslibysmy skrzyknęli wiekszą grupe to mogłoby wyjść nam fajne spotkanie ogrodowiskowe przy tej okazji, a ja z przyjemnościa dojade do Was do arboretum w tym terminie. Mam gdzie sie zatrzymnac we Wrocławiu, szak do Wojsławic już mam przetarty więc nie mam żadnych ograniczeń na dzis. Daj zanć, czy termin odpowiada, jakies hasło i.........szykujemy sie do spotkania.........i oglądania liliowców, sa ich tam całe łany przecież.....
Margarete 22:20, 03 cze 2014

Zeta napisał(a)

Ja dzisiaj szukałam w Obi i nie było ...znalazłam w Leroy Merlin

Dzięki Zeta - rozejrzę sie w wekend jak będę w okolicy mojego LM.......