Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 23:24, 07 cze 2014

Lecę do Was
Sebek 00:13, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Sebek żałuj bo było bardzo energetycznie, piekna pogoda i Ewka, Lefteris oraz Tomek dali czadu.

Dobij mnie - upierdutaj jeszcze mocniej Tak się zastanawiam czy Ty byłaś tam rekreacyjnie czy w pracy? Bo chyba to drugie - ale i tak fajnie Tojeść jak widzę bije rekordy popularności - ja poczekam na kolejne nowości, żeby potem być trendsetterem Bo teraz to już ma tą tojeść pół ogrodowiska - a skoro siem tak rozrasta to pewnie i u mnie jakieś kłącze niedługo z ziemi wyrośnie Macham!
dorciabe 02:47, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Mogę Ci jeszcze polecić pluskwicę - świecznicę, ale kwitnie dopiero w sierpniu, ja mam piękną z czekoladowymi liśćmi.

Madżen ja też posadziłam u mnie świecznicę, dwie sztuki Dzięki, to przez Ciebie
Enya73 08:01, 08 cze 2014

ana_art napisał(a)
a to Ci Anita

Nic się kochani nie martwcie, bo jak mi się rozrośnie, a rozrośnie się na pewno, bo u mnie wszystko rośnie, jak szalone, to też będę dzielić

Jakby ktoś potzebował przywrotnik ostroklapowy, trzcinę lub tawułę Goldflame, to mam mnóstwo małych sadzonek do rozdania.
Enya73 08:03, 08 cze 2014

A świecznicę też mam, 3 dorodne sztuki, liście bordo, kwiaty kwitną na różowo, ale dopiero późnym latem.
agam 10:09, 08 cze 2014

To ja wykupiłam ostatnie sztuki tojeści z tego sklepu. Mam wyrzuty sumienia . Potwierdzam obsługa przemiła, roślinki super zapakowane. Hmm... jakiś pan zrezygnował z 3 sztuk dlatego 5 udało mi się nabyć. To na pewno nikt z naszego forum .
Madzenka 10:36, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)

Dobij mnie - upierdutaj jeszcze mocniej Tak się zastanawiam czy Ty byłaś tam rekreacyjnie czy w pracy? Bo chyba to drugie - ale i tak fajnie Tojeść jak widzę bije rekordy popularności - ja poczekam na kolejne nowości, żeby potem być trendsetterem Bo teraz to już ma tą tojeść pół ogrodowiska - a skoro siem tak rozrasta to pewnie i u mnie jakieś kłącze niedługo z ziemi wyrośnie Macham!

Sebciu byłam w pracy a zrobił się też z tego wypad rekreacyjny
Monic 10:36, 08 cze 2014

Marzenko, białae naparstnice są chyba najpiekniejsze! Koniecznie kup
Fajne są też napartnice zwyczajne - kremowe, wieloletnie byliny, ale mają niższe kwiatostany niż tej dwuletniej.
Madzenka 10:36, 08 cze 2014

Enya73 napisał(a)

Nic się kochani nie martwcie, bo jak mi się rozrośnie, a rozrośnie się na pewno, bo u mnie wszystko rośnie, jak szalone, to też będę dzielić

Jakby ktoś potzebował przywrotnik ostroklapowy, trzcinę lub tawułę Goldflame, to mam mnóstwo małych sadzonek do rozdania.

Tak sobie pomyślalam, że u Ciebie rozrośnie się najobficiej
Milka 10:37, 08 cze 2014

Marzenko, nowy nabytek cudny!!!!
firletek, naparstnic, werben masz u mnie pod dostatkiem, tylko wybierz się
fajnie, że udało sie połączyć pracę z rekreacją
cos mi zżera laurowiśnie, czyżby ślimaki?
p.s. białych naparstnic mam najwięcej