wiesz Madżen ja mam u Ciebie jeden problem ... musze latać od kjuba do kjuba bo nie fiem ! no nie fiem gdzie klapnąć ... bosssko ... nie wiem kiedy to będzie ale jak dojdę do takiego momentu w swoim ogrodzie to nomalnie odnowimy sluby z Adamo ... tylko tym razem weźmiemy go na "frontowej" ... goście za płotem ... ...
Myślalam o lawendzie, już edytowalam, bo na zdjeciu jest oczywiście szalawia.
Kwadrat z magnolią i bukszpanem ma 4 m z kaźdej strony i wchodzi w niego kwadrat 2x2 z umbrelką i bukszpanową owbwódka
Magnilia będzie ciachnieta z boku, dosadzone będą cisy i mam nadzieję, że żywopłot grabowy podrośnie abym mogła zdjąć tę wstrętną matę.... Za bukszpanem stozkiem rosną piekne żólte róże... Musze im fotki zrobić,....
strasznie gorąco, też robiłam podchody i unik, teraz podlewanie, posadziłam trzmieliny, cos przesadziłam...
Marzenko, chyba jeszcze raz przyjadę i posadzę tobie te żurawki, może wezmę coś ze swoich i naparstnice i firletki i werbeny
bardzo chce aby świetnie u ciebie rosły
Iza u. Ciebie już piękne kjuby powstają, za rok będziesz miała busz!!! I nastapi wymiana tojeści na razie to ja już nie mam na nic miejsca. Musze przemeblować rabatę z rh, już bym coś na niej dosadzila ale mała rewolucja będzie jesienią, z falnki na flankę... Szukam czegoś na nózkach do mojego rh i nie wiem co. Cisowe na tle cisowego żywopłotu zginą.... Bukszpanowych chyba nie chcę.... Trzmieliny są po prawej... Mam kilak miesięcy na myslenie... Albo zostanie sam, bo laurowiśnie tam królują, tylko muszę je rózno posadzic a nie jak w projekcie pod skosem... Muszę podpatrzyć w Waszych ogrodach ...