Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 19:39, 08 cze 2014

noemi napisał(a)
Marzenko , ale piękne obrazki … stipy masz bossskie … tojeść w niej podoba mi się oj bardzo podoba miałaś refleks , bo teraz nigdzie jej nie ma .

Macham

Mialam niemal refleks szachisty... O 8:05 dostałam sms od Gierczusi co to za tojeść na CHFSH, po powrocie z pracy już jej niemal nigdzie nie było.... Szaleństwo jakieś.....w ostatniej chwili zamówiłam za rok będziemy dzielić, bez obaw
Ps moja lobelia z rabaty ze stipą zdechła.... Wyłaziła z ziemi i zeszła sobie....
Milka 19:40, 08 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Ty naprawdę je od ręki ciachasz, bez żadnej formy?

Też z wrażenie padam, jej, chyba ciebie do siebie zaproszę, tyle kul u mnie
zupełnie inaczej, od razu lepiej
Madzenka 19:41, 08 cze 2014

Kondzio, Krys, Jagoda, Ewa lubię ten busz ale wyłacznie gdy jest jak to trafnie Jagoda okresliła kontrolowany sekatorem.
Idę podlać posadzone roślinki, bo reszta ogrodu ma jeszcze w mojej glinie wodę. Tylko nawadnianie dla trawniczka chodzi.
bociek 19:41, 08 cze 2014

Roze na pniu??? Sesleria 4U u mnie
Konstancja30 19:50, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Szukam czegoś na nózkach do mojego rh i nie wiem co. Cisowe na tle cisowego żywopłotu zginą.... Bukszpanowych chyba nie chcę.... Trzmieliny są po prawej... Mam kilak miesięcy na myslenie... Albo zostanie sam, bo laurowiśnie tam królują, tylko muszę je rózno posadzic a nie jak w projekcie pod skosem... Muszę podpatrzyć w Waszych ogrodach ...

Madżen u nas w Kostomłotach widziałam na nóżkach szczepiony jaskrawozielony berberys ... cudnie to wyglądało ... mus się wybrać i obraz pokazać ... konweniowałoby z trzmielinami a nie było takie samo

tu kolor i rodzaj bo poczochrane, ze aż boli
http://www.pinus.net.pl/opis.php?id=577&imgno=1

i był też szczepiony hmmmmmmmm ... to takie coś co się jesienią pięknie przebarwia i jest u Enyi ... Madżen powiedz, ze wiesz bo ja nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa ...
Konstancja30 19:52, 08 cze 2014

sumak ... sumak to to coś tylko w formie szczepionej kuli ... ja chyba sobie to TK każe zrobić bo zwapnienia jak nic
kasiad 19:59, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Z tej rabaty wykopałam żurawkę caramel bo ją przypalało... Jakaś bordowa rośnie z nową carex praire fire

Napisz, proszę, gdzie kupiłaś carex praire fire. U mnie w okolicy jest nie do zdobycia - jestem skłonna udać sie do Wrocławia po nią
Dzięki
Milka 20:02, 08 cze 2014

Konstancja30 napisał(a)
sumak ... sumak to to coś tylko w formie szczepionej kuli ... ja chyba sobie to TK każe zrobić bo zwapnienia jak nic

rób, skleroza jest okropna stale szukam czegoś, zaczynam się bać!
Juzia 20:07, 08 cze 2014

Też kcem tak pięknie wyciachane kulony!!!
I busz do tych kulonów taki sam jak u Cię!!!

Echhh...
Sebek 20:31, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

A tu rozplenica little biy nie rośnie t wsadziłam carex NN albo frosted albo amaozon, czas pokaże który.

Toż to idealne miejsce na przywrotnik! Do róż pasuje idealnie i taki żółtek fajnie rozjaśni to miejsce jednak co nie posadzisz i tak będzie cudnie