Jak ja uwielbiam Twoją gęstwine na rabatach... nie będę się ciągle powtarzał, że jest cudnie Zestawienia kolorystyczne do inspiracji są perfekcyjne.
Co to się porobiło... ja zapisuje odmiany róż...
Jeżówki sobie pogooglam i zamiezrzam zwiększyć ich ilość na rabatach. Lubie i plaskie takerze i meduzy kupiłam i taką i taka Green Jewle mialam w ubiegłym roku, wyżarły je ślimaki i nie odbiły.... A na dodatek biały mi w tym roku nie konweniuje, może kiedyś dziękuję za porady !
Sesleria zatem posadzona u mnie za gęsto, będę przesadzać Magnolio gdybyś założyła wątek bym sobie je u ciebie pooglądała. Myśle jeszcze czy lawendy nie posadzić z sesleria, bo drażnią mnie łyse pędy lawendy wiosną a sesleria wcześnie rusza. Co o tym myślisz.? Taka kompozycja tylko z szałwią robi furorę na pinterest .
Szarogęś się do woli!!! I polecaj nam swoje piekne róże. Robaczku dlaczego nie masz swojego wątku u nas na forum? My tak Cię uwielbiamy. Przeczytałam twą relacje z CHFsh i byłam zachwycona, gdybyś miala swoj wątek nie mogłabyś się od nas opędzić
pewnie z braku czasu, bo nie ma co ukrywać ale prowadzić dwa wątki na różnych forach to jednak czasochłonne.... A co do Magnoli to ja pamiętam ze wątek obiecała ... I ja ciągle czekam
Ciesze sie, źe Robaczek się szarogęsi i że dyskutujemy o odmianch róź. Popełniłam błąd, ze w ubiegłym roku dokupiłam 3 baldoróżowe , ale szybko naprawiam ten bład i w tym roku juz posadziłam 3 burgundowe a kolejne w przyszlym tygodniu mi dostarcza. Jak się postaram to jeszcze znajdę miejsce dla róż i jeżówek. Planuje równieź na niebieska rabatę z szałwią i przetacznikami dokupić ostrózki, bo 5 szt, ktore tam posadziłam to zdecydowanie za mało