Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 23:23, 09 sie 2014

Bogda napisał(a)
Marzy mi się taka trawka jak u Ciebie

Ja mam malutki trawniczek, nie jest trudno taki utrzymać w dobrym stanie
Madzenka 23:25, 09 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Ty stale jakieś ciężkie roboty sobie wynajdujesz.Nie umiesz spokojnie posiedziec????na tarasiku lub pod którymś drzewkiem? Straszny pracuś z Ciebie .Lubie takich ludzi ale o Ciebie juz sie martwię bo ile można stale pracowac. Trawki masz wystawowe ,sliczne. Miłej niedzieli , bez pracy jak obiecałas.

Bogdziu w niedzielę zawsze odpoczywam Dziękuję za troskę, lubię aktywność, czuję że żyję jeszcze w tym roku mam nadzieję na odpoczynek
Madzenka 23:26, 09 sie 2014

alinak napisał(a)
Marzenka a może daj szansę tojeści , bo tak naprawdę wszystkie tojeści pokazują swoją krasę dopiero po 2-3 latach tzn .swoją docelową wielkość i wysokość .wiem bo obserwuje u siebie 3 odmiany tojeści i każda z nich dopiero po paru latach naprawdę wielka .trochę mi namieszaliście tą krytyką tojeści
ale ja tak mam że jak sama nie sprawdzę to opinii nie traktuję za pewnik.
taki niewierny Tomasz jezdem i tobie też radzę uzbroić sie w cierpliwość i poczekać z wywalaniem .
muszę cię zrugować że zauważyłam ,że za szybko chcesz mieć natychmiastowy efekt a przecie ty wiesz jakie rośliny potrafią być kapryśne.
cierpliwości Madżen.....cierpliwości . buźka

Alinko dalam jej szansę, rośnie nadal w stipie a trzy krzaczki wsadziłam w kostrzewę i liczę że zakwitnie razem z purpurowymi różami ! Jest zbyt piekna aby ją wyrzucić
Luki 23:27, 09 sie 2014

Marzenko, a co się tam będziemy rozdrabniać czy Variegata czy iCe Dance czy Red Rooster, Frosted Curls i tak dalej wszystkie są cudne, ja na chwile obecną zachwycam się u siebie Evergoldem i posadziłbym go wszędzie. Ciekaw też jestem jak będzie rósł The Beatles.
Konstancja30 23:27, 09 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Iza perovskia lezy po ulewbpnych deszczach. Rośnie mimo wszystko w pewnej odległości od hortek.

Madżen ze względu na te moje sztuk 3 edukowałam się dziś i wyczytałam aby perovskię ścinać ostro nad co najwyżej 3 oczkiem bo inaczej nie ma klasy i się pokłada ... tniesz swoją ? ...
Pwl 00:49, 10 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Moje ulubienice Burgundy Ice i First Lady. Zaczynam lubić tę rabatę, jeszcze liczę mimo wszystko na tojeść

piękny kolor! ❤❤❤
Gabrysia_ 08:33, 10 sie 2014

Miłej pracy przy ścieraniu i malowaniu desek...paskudna robota,ale będziesz miała kolor taki jaki chcesz
Enya73 08:40, 10 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czyli dwa razy drożej niż ja kupiłam... Zaraz wpadnę do Ciebie, może wielkie są?

Nie załamuj mnie. W 5 l donicy , mają 2m wysokości, ale nie są zbyt mocno rozgałęzione. No trudno.
aage 09:10, 10 sie 2014

Praca nie łatwa i mozolna jednak efekt na pewno będzie zadowalający
leon60 09:50, 10 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Jak skończę malowac garaż, potem tarsy to.... tu sobie wysypię żwirek...... Bo rewolucji to tu przez kilka lat już nie będzie

Koniecznie żwirek będzie booosko