Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 19:42, 11 lis 2014

JoannA napisał(a)
Mój ambrowiec cały dzień na słoneczku i na czerwone wybarwienie się nie doczekałam.
Ale żółty równie się się podoba
A może te kolumnowe nie wybarwiają się na czerwono bo u Irenki też widziałam że wybarwił się na złoto.
Zdrówka życzę

Wybarwiają sie, bo widziałam u mnie na wsi rok temu i byly czerwowne. Taka jesień, taki rok
Madzenka 19:42, 11 lis 2014

Zielona napisał(a)
Szkoda, że nie wiedziałam, że była opcja szukania long tunków... !!!
Były u mnie... Wysokie na 2m za kilkadziesiąt złotych... I wyglądały jak prawdziwe long tunki...

Tylko czy ja je chcę? .? Jakby co to podasz żeódło bedę dzialać wiosną
Madzenka 19:43, 11 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Kobieto, gdzie litość Toż Ty wzór niedościgniony jesteś Ale efekt jest wow.

Cholera mnie bierze, gdy musze je ciąć.... W tym roku już było tylko dwukrotne cięcie, rok temu trzykrotne...
Luki 20:57, 11 lis 2014

Ogród pięknie nabrał kolorów. Tak czytam o tych dylematach z brzozami i rozumiem, że różnica w odmianach denerwuje i mnie również by to denerwowało. Tym bardziej, że te po lewej stronie bardzo ciągnie do stania się ogromnymi drzewami. Jednak ja nie wyobrażam sobie tam innych drzew jak brzozy, biel kory i żywo zielone liście to najlepsze co tam może być. Platany to ładne drzewa, ale mnie się tam jakoś nie widzą. Ja bym posadził znów brzozy, ale teraz już na 100% te same ale oczywiście ja sobie tylko tak gdybam
Co do emerytur, mój tato nie mundurowy, a w maju w wieku 48 lat poszedł na emeryture...
Zdrówka życze
ewakatowice 21:52, 11 lis 2014

Całą historią rabaty prześledziłam. Ładna opowieść z pięknym zakończeniem.
Mnie w zupełności wystarczyła by chociaż jedna z Twoich rabat
Wieloszka 23:07, 11 lis 2014

A myślałam, że jestem na bieżąco z Twoimi rewolucjami Fotorelacja ze zmian na brzozowej udowodniła mi, że się mylę A już następne rewolucje zaplanowane! Zdrowiej szybko, żebyś miała siłę na nie
Iwk4 23:20, 11 lis 2014

Rewelacyjne sprawozdanie z historii rabaty brzozowej. Czekam na magnoliowa. Fajny pomysł z nazwami rabat. Zapalenie krtani u mnie zawsze trwa 2 tygodnie. Zdrowiej zatem.
Dzięki za wizytę u mnie
marzena 23:24, 11 lis 2014

zdjęcia jesienne świetne bo i obiekty extra
podziwiam u Ciebie te wszystkie pomysły kompozycyjne i wykonanie 'jak spod igły'
tak leci wątek, że głównie oglądam, już nie mam czasu na czytanie...
nicol21 00:06, 12 lis 2014

Dziękuję bardzo za taką rewelacyjną relację! Rabatka cudniasta!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
paniprzyroda 00:16, 12 lis 2014

Na temat historii rabatek wiele już powiedziano i napisano, odkrywcza nie będę ale oglądam i się inspiruję a wygląda to tak, że natychmiast mam ochotę wyprostować swoje fale dobrze, że już nie zdążę do zimy, a potem może mi przejdzie Zdrowia życzę.