Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

butterfly 09:54, 26 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nadal nie mogę cie przez wyszukiwarkę znaleźć ani po nicku ani po nazwie wątku....

I tu ci znalazłam koleżankę, przypadkiem, ogród piękny...

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3727-jestem

Joaska 10:32, 26 sie 2013

Marzenko u Ciebie to nawet nie mam szans na nadrobienie wątku... co nie co widziałam z pisma obrazkowego .. bukszpaniki i lawendę .. jak zwykle miodzio
Pozdrawiam i zaznaczam bo po takiej nieobecności nie mam ani jednego wątku w powiadomieniach
atena35 10:48, 26 sie 2013

Wracam, nadrabiam
ana_art 10:57, 26 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Magda ja mam tak jak Bukszpanowy, Dominiki lub Ani Art obejrzę ... I jeszcze kilka i projektuję łopatą jak Asc dążymy do doskonałości....
oooo matuchno dobrze, że siedzę bo bym upadła przesadzacie koleżanko.... I to nie tylko kwiatki
Rench 20:16, 26 sie 2013

Śliczne te rabatki Twoje
Madzenka 20:51, 26 sie 2013

Joaska napisał(a)
Marzenko u Ciebie to nawet nie mam szans na nadrobienie wątku... co nie co widziałam z pisma obrazkowego .. bukszpaniki i lawendę .. jak zwykle miodzio
Pozdrawiam i zaznaczam bo po takiej nieobecności nie mam ani jednego wątku w powiadomieniach

Joasiu forum ma to do siebie, że jeśli się nie czyta na urlopie to nie można być na bieżąco Nie martw się drastycznych zmian poza cięciem bukszpanów, przesadzeniu kilku traw nie było Aha panuje wywołana przeze mnie schiza opuchlakowa i ogólnopolska dyskusja czy żółte kuleczki w donicach to jajka opuchlaków czy nawóz długodzialający Asc nawet doktorat w tej materii popełniła i decyzją komisji może sięgnie nawet po habilitację. Ja licencjat dopiero z hodowli tych kulek w słoiku robię.
aha wykopywalam wielkiego rh bo mi z powodu zalania wodą zdycha.... Akcja ratowania w toku
W tak zwanym międzyczasie trzasnęła mi linia zero energetyczna i zostałam pozbawioanu sprzętu domowego. Po 2,5 tygoniach ruszyła lodówka... Reszta w trakcie naprawiania przez specjalistów. Przy okazji wywyłałam dyskusję czy wyłączać sprzęt w czasie piorunów i jaki pakiet ubezpieczeniowy na przepięcia wykupić
O reszcie będę na bieżąco meldować Reszta skrótu tylko w wykonaniu Konstancji30 ale ona może Ci osobiście opowiedzieć
atena35 napisał(a)
Wracam, nadrabiam

No nareszcie, brakowało Cię. Wypoczęłaś?
ana_art napisał(a)
oooo matuchno dobrze, że siedzę bo bym upadła przesadzacie koleżanko.... I to nie tylko kwiatki

Nie przesadzam Podziwiam pod każdym względem, nie tylko projekt Szefowej, ale Twoje zaciecie, pracowitość i wyobraźnię plastyczna i jeszcze umiejętność gospodarowaniem czasem przy tyyyyylu chłopakach... Wiesz że ich się nigdy nie mogę doliczyć... 4+M i zawsze myślę, źe o 1 szt się pomyliłam

Rench napisał(a)
Śliczne te rabatki Twoje

Dziękuję Ci bardzo. Przycięłaś trzmielinę?
Madzenka 20:52, 26 sie 2013

butterfly napisał(a)

Marzenko, a mógłby ktoś ci zrobic zdjęcie jak to dokładnie robisz?
Ja w tym roku też ciełam do tyczek ze sznurkiem i uciążliwe to strasznie... może twój sposób lepsiejszy... ?

Została mi jeszcze obwódka pod hortensjami zatem specjalnie dla ciebie zrobię fotkę
kraania napisał(a)
Marzenko nie jestem w stanie nadrobić, chociaż do czasu mojego urlopu byłam na bieżąco. W dwa tygodnie powstało u Ciebie 76 stron .

Nie męcz się Skrót zrobiłam
martika napisał(a)
Marzenko super te kwadraty bukszpanowe z lawendą...czy masz jakies plany co do tych cisów?

Teraz się pogubiłam... Których cisów....
Madziarzeszow napisał(a)
Pięknie u Ciebie nowoczesna forma , też mi się podoba o czym nie wiedziałam

Mój ogród raczej nie ma nowoczesnego stylu... Za mało minimalistyczny... Bardziej bym go nowoczesno-formalno-poczochranym nazwała

polinka napisał(a)
Nadrobiłam zaległości, macham wesoło na cały tydzień

Dzięki przyda się wesołe machanie, bo mi się cięźko tydzień zaczął. Dzisiaj zrobiłam 600 km samochodem i lekko mózg mi się zlasował...
Madzenka 20:56, 26 sie 2013

aga_k napisał(a)
Wszystko nadrobiłam, poczytałam, oczy nacieszyłam. Pozdrawiam poniedziałkowo

No to wyczyn!!!!! Fajnie że wróciłas a jak ogród? Podrósł?
kraania 21:00, 26 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nie męcz się Skrót zrobiłam

Skrót poczytałam. Bardzo przydatny . Interesują mnie jeszcze wyniki tych doktoratów i rozważań
21:04, 26 sie 2013
aby zmienić temat
za duzo tekstu ...mimo wszystko ((

przynoszę link do holenderskich ogrodów

http://www.europesetuinen.nl/tuinen-uk-nederland-west.htm

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies