...to Marzenko od dzisiaj biegamy? po tym leniwym lecie cięzko sie pozbierac...ale wrócę na starą trasę - niestety nie na bieg tylko na początek marszobieg...
...dzisiaj będzie fotorelacja? po Danusiowych metmorfozach kolejny piękny pokaz... przynajmniej to mi pozostało...wczoraj dotałam powakacyjny rachunek za telefon mojej córki ...11 dni w Bośni i godziny spędzone na fejsie zamiast rabaty zrobię duży przelew firmie telekomunikacyjnej...oj doła mam to przynajmniej pooglądam....
..pozdrawiam w piekną słoneczną sobotę
Madżen nie mam mowy bym usiadła ale z doskoku zaglądam ... bo mnie zaintrygowało gdzie Ty tam upchnęłaś te nowe kulki ... zjawiskowo było więc jak może być po postawieniu ... nie jakie tam poostawienie )))) zawieszenie napiszę przysłowiowej kropki nad i ... bo jestem pewna, że jeszcze z tym zakątkiem nie skończyłaś ...
i dawaj te zdjęcia ... bo coś pięknego bym chciała zobaczyć ))) ...
Marzenka, ja już gdzieś pisałam, że nic tak dobrze nie robi na kręgosłup jak rąbanie drewna w ogrodzie 3 dni okropnego bólu, a potem już z górki Bieganie zato odradzam, no chyba że w butach na super podeszwie po mięciutkim podłożu. A najlepsze i tak są brzuszki i basen
A jak ktoś chce się fizycznie pomęczyć w innym sposób, niż pracując w ogródku, to u mnie w wątku czeka na nowy dom psiaczek gigantek, chętnie by kogoś pociągał na spacerze Taki pies to super patent na piękne muskuły, polecam
Aga mój pracownik dostał rachunek na 6 tys zł na komórkę firmową.......
Współczuję bo nieraz przerabiałam facebookowe ekscesy córki. Jeśli nie kontrolowała to potrącałam z wypłaty kieszonkowego do całkowitej spłaty zadłużenia.... potem wyłączyłam roaming danych za granicą....
Co do aktywności, czuję, ze joga dwa razy w tygodniu to za mało jesienią. Nie szaleję juz tak w w ogrodzie i muszę się dotlenić, w przeciwnym razie głowa mi nie wytrzyma stresu....
Moje kolano już daje radę przy bieganiu więc startuję
Dla obu Kaś Joga jest lepsza od pilatesu, bo pilates własnie wywodzi się od jogi. Nie ma lepszego sposobu na wyrzeżbienie ciała niz joga. Ja natomiast potrzebuję zwiększenia wydolności oddechowej i dotlenienia na świezym powietrzu ... skoro nie gram w tenisa będzie bieganie. ....