agniecha973 napisał(a) Zakamarków focić nie musisz, ważne, że z nich takie ładne doniczki wyciągasz.
Ta doniczka zimą była kupiona...... Nadchodzi jesień, za chwilę bialę pójdą do przechowalni i zostaną tylko szare...
ka1sia napisał(a) Marzenka, rabata super, elegancko, gustownie, bardzo mi się podoba jak ja Ci zazdroszczę tego wyczucia, ja patrzę i patrzę na te inspiracje i znowu patrzę i ... znowu nic
Bogdzia napisał(a) Ta bordowa kapusta śliczności . Pozdrówka.
Najważniejsze Bożenko, że niejadalna
M mi na obiad nie zabierze
ana_art napisał(a) Madżen to my widocznie pecha mieliśmy bo "Polka" na Starym mieście też jej i weszliśmy normalnie z ulicy, a ludzi można było na palcach policzyć, do tego było tego dnia baaardzo gorąco i klima nie działała więc nie bylo nazbyt przyjemnie do ego słabe jedzenie... śmielismy się nawet z M że jest tak jak mówi by nie było. W Krakowie daliśmy jej drugą szansę i było o niebo lepiej Po Twojej rekomendacji mus Fukiera nawiedzić
Agnieszka_B napisał(a) Pochodziłam , poczytałam , popodziwiałam jak zawsze . Popatrzyłam na uśmiechniete buzie.
Pozdrowienia zostawiam z zalanego deszczem śląska.
Aga u nas też padało , co bardzo służy roślinom
gierczusia napisał(a) Kapustę pooglądałam ... Teraz żałuję ,że mi cierpliwości zabrakło bo już mi kiełkowała...aaaa.... Ale dziamdzia ze mnie ... A tyle się nasion naszukałam...
Mi nigdy nie wystarczyłoby cieprliwości aby wyhodować kapustę ozdobna....
Loosiuu napisał(a) Marzenko kompozycje jesienne bajeczne
No co Ty!!! Wrzosy zlały się z trzmieliną na zdjęciu.... Powinny być różowe ... Jszcze dokupię i wymienie....
Bogda napisał(a)
INSPORACJE-INSPIRACJE?CO tY GDZIE U MNIE?
Jak się spieszę z odpowiedziami to się jąkam
pisemnie
Bogdzia napisał(a) A jednak napisałam Nie byłam pewna.
Bożenko masz wszystko pod kontrolą
Jesli mozna wejsć bez rezerwacji tzn, że kicha i nie warto
W Krakowie polecam Wenzl'a na piętrze nad włoską
Kasia nieskromnie powiem, że mi tez się podoba
zrywaj darn sadź rh , na brzegu azalie a wkoło pni hosty. Będzie pięknie!!!