Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Kindzia 18:45, 13 sty 2014

Piękne masz to zdjęcie, to prawda. I dlaczego zupełnie mnie nie dziwią Twoje organizatorskie talenty...

Pozdrawiam Madżen
Bogdzia 18:46, 13 sty 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Mala Mi cudne zdjęcie Madżence zrobiłaś. Tak by wyglądało po wyszyciu haftem krzyżykowym.

Bardzo ładne ale haftowac bym tego nie chciała, kto wie czy nawet cierpliwosc Matki Teresy by tu wystarczyła.
AgnieszkaW 18:59, 13 sty 2014

Ciekawe, czy GorAnia by takie cosik "wykrzyżykowała"? Super fotka
Madzenka 19:09, 13 sty 2014

Hi hi , Zbysiu powaliłeś mnie na kolana Mała mi dzieki za zdjecie, ktore wywolało takie fajne komentarze.
Cieprliowść to ja miałam pierwszego dnia ale drugiego telefon dzownił i dzownił a ja chcialam chociaż ciut pojeździc wybaczcie jeśli w niedziele juz nie koordynowalam, obiecuje poprawę.
Mała Mi " polowanie na chomiczka" mnie wykończyło, weż jeździj czlowieku bez polowania umęczyłam się straszliwie ale metafora baaaaardzo obrazowa, w Alapch weliminuje chomiczki

Na avatarek zdjęcie w goglach będzie

Danusiu dziekuje za instrukcję, już caly czas myśle.... Lipy, buki czerwone czy platany.....

Chętnych na bukszpany poinformuje po zinwentaryzowaniu ceny i dostepnosci w marcu. Na pewno dla wszystkcih wystarczy. Przypominam, ze nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej, trzeba przyjechać osobiście z transportem. Do samochodu osobowego można zabrać do duuuuzego bagażnika max 30 krzaków , jesli się zagospodaruje siedzenia może się uda upchać ok 40 szt. Cena na koniec ubiegłego sezonu wynosiła 10 zł za pseudokule, krzaczki 30 cm. I nie ekscytujemy sie, bo podniosą nam cene. Zainteresowanych odsylam w marcu do mnie na prywatne wiadomosci bo właściciel podczytuje!!! Trzeba ponegocjować aby nam cen nie podnieśli. Ja też kupię z 20 szt.

Wszystkich odwiedzających pozdrawiam i biegne poczytać co się dzieje na forum.
monteverde 19:12, 13 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Hi hi , Zbysiu powaliłeś mnie na kolana Mała mi dzieki za zdjecie, ktore wywolało takie fajne komentarze.
Cieprliowść to ja miałam pierwszego dnia ale drugiego telefon dzownił i dzownił a ja chcialam chociaż ciut pojeździc wybaczcie jeśli w niedziele juz nie koordynowalam, obiecuje poprawę.
Mała Mi " polowanie na chomiczka" mnie wykończyło, weż jeździj czlowieku bez polowania umęczyłam się straszliwie ale metafora baaaaardzo obrazowa, w Alapch weliminuje chomiczki

Na avatarek zdjęcie w goglach będzie

Danusiu dziekuje za instrukcję, już caly czas myśle.... Lipy, buki czerwone czy platany.....

Chętnych na bukszpany poinformuje po zinwentaryzowaniu ceny i dostepnosci w marcu. Na pewno dla wszystkcih wystarczy. Przypominam, ze nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej, trzeba przyjechać osobiście z transportem. Do samochodu osobowego można zabrać do duuuuzego bagażnika max 30 krzaków , jesli się zagospodaruje siedzenia może się uda upchać ok 40 szt. Cena na koniec ubiegłego sezonu wynosiła 10 zł za pseudokule, krzaczki 30 cm. I nie ekscytujemy sie, bo podniosą nam cene. Zainteresowanych odsylam w marcu do mnie na prywatne wiadomosci bo właściciel podczytuje!!! Trzeba ponegocjować aby nam cen nie podnieśli. Ja też kupię z 20 szt.

Wszystkich odwiedzających pozdrawiam i biegne poczytać co się dzieje na forum.

to i to skasuj, bo a nuż przeczyta
AlKa 19:14, 13 sty 2014

Ha ja też chętna na bukszpany, może jakoś sie uda zakupy z kursem we Wrocławiu połączyć hm...Musze poszukać terminów wiosennych
agata19762 19:29, 13 sty 2014

Marzenko pięknie !!!!!!!!!

tyle komplementów dzisiaj dostałaś, że fiu fiu

a to wszystko święta prawda

miłego wieczorku
agata19762 19:34, 13 sty 2014

no i posłuchałaś ....
Awatar cudo !!!
Madzenka 19:34, 13 sty 2014

Wychodząc na przeciw oczekiwaniom zmienilam avatarek... Co będzie jeśli zimę tym zdjęciem wywołam?
WilczaGora 19:37, 13 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom zmienilam avatarek... Co będzie jeśli zimę tym zdjęciem wywołam?

ja to się zdenerwuje
ostrzegam