Dyplomatycznie próbujesz zmienić temat a tu nic rozszalały sie dziewczyny wiosnnie -ćwiczeniowo i nawet Zbysiu dołączył
Werbena w lodówce leżakuje od piątku, w najbliżyszy piątek wyciągne a w sobotę posieje
Szok, no szok, normalnie mnie trochę nie było a tu się klubokawiarnia fitnesowa rozhulała.
Może jednak o kwiatkach juz pogadamy?
Chciałam poinformować że dzięki Kasiek zakupilam latarenk w super cenie. Jutro lub pojutrze pokaże. Jutro czeka mnie rundka na Śląsk więc pewnie nie zdążę odebrać....
W najbliższą sobotę ma być u mnie +7 i słonecznie, czy to oznacza że mogę popryskać ogród promanalem czy za zimno? Podobno można juz w temp +1 byleby rośliny byly suche.
Czy ktoś doradzi?
Koniecznie o kffiatkach Najlepiej napisz czy już coś wymyśliłaś do donic? Mnie kusi, żeby zajechać do szklarni, bo już widziałem kwitnące w nich bratki
Ostatnio o tym czytałem i każdy pisze co innego... Jedni, że w temperaturze do 5 stopni.... Drudzy, że pryskamy gdy jest w przedziale 5-10 stopni, a inni znowu, że musi być powyżej 10..... Ja wczoraj i dzisiaj pryskałem nim wszystko - może zadziała, może nie.... Wolałbym to pierwsze