Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 16:53, 02 sty 2014

Pszczelarnia napisał(a)
I jeszcze muszę powiedzieć, że lada moment nadejdzie pora na kosmosy pomarańczowe od Ciebie.
W tym roku warzywnik jest żółto-pomarańczowo-czerwony. Niebieskościom i bieli mówię nie.

Tzw. siarkowe, a niebieskości i biele się znudziły, czy pszczółkom bardziej pomarańcze i żółcie pasują?
monteverde 16:57, 02 sty 2014

Dzięki za wizyty i wpisy, a oto następna kartka z kalendarza

21:01, 02 sty 2014
Aniu, to teraz dzień zaczynasz czy kończysz zerwaniem kolejnej kartki z kalendarza?
Szkoda, że wcześniej nie przyszło mi do głowy, by córce też sprezentować coś w tym temacie, ale ona raczej jest fanką rycin ziół. Szukam coś starego w antykwariatach, ale ceny jak na razie zaporowe.

AgnieszkaW 21:08, 02 sty 2014

Aniu, bardzo fajny pomysł na kartkę z kalendarza - będę tu chyba częściej wpadać, bo i kalendarz cudny, i ogród, i sama właścicielka przemiła
Mala_Mi 22:29, 02 sty 2014

Anuś.... nie wyrabiam czasowo, ale pamiętam o Tobie.. i życzę Ci w tym roku ogrodu z gumy Bo to Ci potrzebne jak tlen do życia
Kasiek 00:20, 03 sty 2014

Aniu - Ania Mala Mi ma racje- ogrodu z gumy Ci trzeba I tego Ci tez zycze, i duzo zdrowka do machania lopatka Pozdrawiam noworocznie .
monteverde 11:56, 03 sty 2014

Iwa napisał(a)
Aniu, to teraz dzień zaczynasz czy kończysz zerwaniem kolejnej kartki z kalendarza?
Szkoda, że wcześniej nie przyszło mi do głowy, by córce też sprezentować coś w tym temacie, ale ona raczej jest fanką rycin ziół. Szukam coś starego w antykwariatach, ale ceny jak na razie zaporowe.

Oczywiście, że zaczynam takich kalendarzy z ziołami szukaj w księgarniach internetowych czasami może trafić się perełka
monteverde 11:57, 03 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, bardzo fajny pomysł na kartkę z kalendarza - będę tu chyba częściej wpadać, bo i kalendarz cudny, i ogród, i sama właścicielka przemiła

Miałam nie wklejać, bo zawsze Jola to robiła, a że w tym roku nie ma to ja się ośmieliłam
monteverde 12:00, 03 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Anuś.... nie wyrabiam czasowo, ale pamiętam o Tobie.. i życzę Ci w tym roku ogrodu z gumy Bo to Ci potrzebne jak tlen do życia

Aniu, Kasiu macie rację ogrodu z gumy, no ale i o ten co teraz mam muszę zadbać, pozdrawiam obie Panie
an_tre 12:04, 03 sty 2014

Witaj Aniu w nowym roku, z nowym kalendarzem pomysłowo z kontynuacją karteczek z kalendarza,
Jola fajną inicjatywę rozpoczęła
Pozdrowienia zostawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies