Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

Kasiek 22:52, 28 sie 2013

Aniu,wiesz,zapomnialam Ci cos powiedziec...:fajnie ze jestes
monteverde 22:56, 28 sie 2013

Hahaha dzięki i vice versa
Richie 23:05, 28 sie 2013

Ania, odwiedzam Ciebie, podziwiam jak zawsze i ciepło pozdrawiam
monteverde 23:52, 28 sie 2013

Richie napisał(a)
Ania, odwiedzam Ciebie, podziwiam jak zawsze i ciepło pozdrawiam

Miło Ciebie Ryśku widzieć
victoriagos 00:39, 29 sie 2013

wszystkiego nie udało się przeczytać
tylko nowy watek, gratuluję umiejętności ogrodniczych
po przeprowadzce i tak pięknie wszystko się przyjęło, cudne kwiaty, niektórych nie widziałam nigdy na oczy, będę sie podpytywać, widzę że dobrze trafiłam, a ja mam problem na każdym kroku

Wszystkiego najlepszego na nowym
monteverde 00:51, 29 sie 2013

victoriagos napisał(a)
wszystkiego nie udało się przeczytać
tylko nowy watek, gratuluję umiejętności ogrodniczych
po przeprowadzce i tak pięknie wszystko się przyjęło, cudne kwiaty, niektórych nie widziałam nigdy na oczy, będę sie podpytywać, widzę że dobrze trafiłam, a ja mam problem na każdym kroku

Wszystkiego najlepszego na nowym

Zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę lub jakiś problem po przeprowadzce to ja nie mam gdzie już roślin dosadzać, bo ogród wcześniej ten obsadziłam a teraz "wtykam" część będę wykopywała bo za gęsto ale widzę, że kupujesz rośliny jak ja na początku, pojedyncze i co się tylko spodoba i za moment będziesz miała w ogrodzie chaos, zrób sobie plan nasadzeń i wtedy kupuj roślinki deutzia to inaczej żylistek a goji jak zaowocuje to trzeba strząsać na jakąś płachtę, bo owoce nie mogą mieć kontaktu ze skórą jakiś ważny składnik zanika i lubi się przewieszać więc posadź go gdzieś na górce
victoriagos 01:23, 29 sie 2013

wiesz ja po części dostałam w prezencie
miałam zrobić listę co bym chciała ale M stwierdziło ze to nie wesele, nie wypada
wiec mam zbieraninę hihi
oddać szkoda, a jak wręczali to tak z serca

u mnie pusto, pomysłu na nasadzenia brakuje, jak chodzę po ogrodowisku to ciągle coś się podoba
i wlancza się chciej, teraz bym chciała same róże
a jak poogladałam Twoje to weszłam nawet na stronę sklepu gdzie kupowałaś i się zalogowałam (skleroza zapomnę gdzie jest sprawdzony sklep a tak przyślą przypominajke)

goji kupił syn, przeczytał ze sa smaczne owoce i teraz trzymam na schodach bo brak mi pomysłu gdzie wsadzić, mowisz ze sie przewiesza, a przy płocie (bedzie sie piąc)?
monteverde 11:05, 29 sie 2013

victoriagos napisał(a)
wiesz ja po części dostałam w prezencie
miałam zrobić listę co bym chciała ale M stwierdziło ze to nie wesele, nie wypada
wiec mam zbieraninę hihi
oddać szkoda, a jak wręczali to tak z serca

u mnie pusto, pomysłu na nasadzenia brakuje, jak chodzę po ogrodowisku to ciągle coś się podoba
i wlancza się chciej, teraz bym chciała same róże
a jak poogladałam Twoje to weszłam nawet na stronę sklepu gdzie kupowałaś i się zalogowałam (skleroza zapomnę gdzie jest sprawdzony sklep a tak przyślą przypominajke)

goji kupił syn, przeczytał ze sa smaczne owoce i teraz trzymam na schodach bo brak mi pomysłu gdzie wsadzić, mowisz ze sie przewiesza, a przy płocie (bedzie sie piąc)?

Goji piąć się nie będzie, posadź gdzie masz spadnie tyle smaczne co bardzo zdrowe
Mala_Mi 14:31, 29 sie 2013

Aniu.. a ja proponuję że biorę ciężarówkę.. jedziemy do Rajskiego i wszytko co sie da wykopiemy Niech nowy właściciel ma wolny plac

Szkoda, że tego nie zrobiłaś... sama osobiście bym pomogła kopać.... lepiej było oddać dziewczynom, przynajmniej by się cieszyły i doceniały......

kaisog1 19:05, 29 sie 2013

Ania całusy przesyłam Powiedz mi czy te dzielżany były czysto żółte czy takie z nalotami czerwonymi?