Nie zawsze to co na papierze wychodzi tak ładnie w realu, ale im wiecej szkiców tym wiecej pomysłów. i kiedy na wiosnę manewrujesz doniczkami to przynajmniej masz juz w głowie różne opcje
U mnie mróz zelżał ale w ziemi nadal nie można nic robić.
Witaj Kitku, każdy ogródek przeżył kiedyś swoje przedszkole. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jak szybko płynie czas, a drzewa rosną jeszcze szybciej niż dzieci
No miejmy nadzieję że nie na odwrót (czyli na karce tak pieknie wyglądała a w naturze - kiszka
Już nie mogę się doczekać wiosny, porzestawiałam parę skał, ale kopać dalej nie mogę
Dla mnie to był dopiero szok, ale wiedziałam, że wszystkiego nie przerobię, podzieliłam się ziemia jeszcze zmrożona , do jutra muszą wytrzymać, zachaczę o OBI, i kasrtę budowlaną muszeękupić na sadzonki buksikowe, Kasiu, piękności ty moje, dziękuję
U Ciebie nigdy nie ma nic na odwrót, chyba, że u mnie, bo mnie precyzja zawodzi, efekty będą superaśne
Lubię takie ogrody jak Twój, wydaje się jakby był tam zawsze. Rabatki takie dojrzałe i pełne pięknych roślin. A widzę, że i plany na wiosnę już są. Będzie jeszcze piękniej Pozdrawiam!