Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

gaga 09:30, 10 mar 2014

kasiek napisał(a)

I mój wierny towarzysz

Piesio obserwuje zmiany gotowy do zabawy ,czy pani znajdzie chwilkę i siłę do zabawy.Miłego dnia
kasiek 19:07, 10 mar 2014

Agania napisał(a)
Nie wiem co chwalić, wszystko ładne, cudniaste, ale właścicielkę pochwalę za pracę i przecudną urodę...... a czekam na ptasie harce

Dzieki Miodziku Żebyś moje dłonie widziała, za chwilę w rekawiczkach jak dama będzie trzeba do ludzi chodzić
I pani doktor pytała sie czy fitnes ćwiczę bo ramiona mam muskularne Ale sie zdziwiła gdy powiedziałam że to od łopaty
kasiek 19:10, 10 mar 2014

Luki napisał(a)
Stawik świetnie się prezentuje i już bez roślin jest ogromną ozdobą
Kawał dobrej roboty, podziwiam

Dzięki Łukasz, jestem z siebie dumna A najbardziej z tego ze foli nie widać bo to moja zmora była! Niemal za każdym razem nie udawało mi sie całkowicie zamaskować brzegu by coś nie wystawało, ale jak widać czwarte układanie oczka to juz spore doświadczenie
kasiek 19:10, 10 mar 2014

Luki napisał(a)
Stawik świetnie się prezentuje i już bez roślin jest ogromną ozdobą
Kawał dobrej roboty, podziwiam

Dzięki Łukasz, jestem z siebie dumna i ze swojego kręgosłupa A najbardziej z tego ze foli nie widać bo to moja zmora była! Niemal za każdym razem nie udawało mi sie całkowicie zamaskować brzegu by coś nie wystawało, ale jak widać czwarte układanie oczka to juz spore doświadczenie
kasiek 19:28, 10 mar 2014

izabela75 napisał(a)
dawno u ciebie nie byłam i widzę ogromne zmiany.... bajkowo

dzieki, ja też musze Cie odwiedzić, mam ciągły dylemat - komputer czy robota, i komputer przegrywa
kasiek 19:30, 10 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia ale czad Rewolucje ogrodowe zimą Chyba nikt jeszcze nie przerabiał ogrodu przez miesiące zimowe Całuski zostawiam

Czyżby takiego odmieńca nie było na ogrodowisku? Bo u mnie zmiany zima są dośc że tak powiem - popularne
A że zima była jakby jej nie było
Kondzio 19:32, 10 mar 2014

Oczko,ślicznie wyszło brakuje mostku
kasiek 19:41, 10 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Tego sie nie spodziewałam że tak szybko uporasz sie z tym oczkiem , podziwiam. Ogród również uprzątniety . Nie bedziesz sie teraz nudzic??bo u mnie mnóstwo roboty.Pięknie wyszło , miło popatrzec.Pozdrówka.

ja tez nie spodziewałam się Bogdziu Zwłaszcza że wiem że musze uważać na kręgosłup który w każdej chwili może mi odmówić posłuszeństwa. A tu 9odpukać ) nic! Ani kregosłup, ani grypa, umysł pracował na pełnych obrotach i wszystko jakoś tak ładnie mi sie robiło
ale jestem szczęśliwa bo nareszcie mogę patrzec jak ogród po przeróbkach się zmiania kiedy wschodzą kolejne kwiaty Teraz zrobiłam lifting i mam nadzieję że jest to ostateczne zmiany (tak duże). Jeszcze mi zostało małe oczko w rabatce córki (takie tylko na fontanne) i miejsce pod basen - coś juz mi się rodzi w umysle
Czy będę się nudzić? bogdziu czy ogrodnik kiedykolwiek odpoczywa? Zwłaszcza jak do tego jest mamą ?
Na wiosnę w ogrodzie widzę się tak:

Albo w stylu leniwca:

I oczywiście świat będę oglądać przez magiczne okulary

kasiek 19:43, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)
Oczko,ślicznie wyszło brakuje mostku

Witaj Konrad oczko w budowie Materiały potrzebne już są więc w najbliższych dniach bieżemy się za cięcie i skrecanie (robimy sami bo most musi byc długi i prosty). Łuk wygląda cudnie ale jest niebezpieczny gdy popada, wiem bo byłam świadkiem we Wrocławiu co sie dzieje z mokrym drewnianym mostkiem wygietym w łuk)
kasiek 19:45, 10 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
masz już wszędzie posprzątane, czyściutko, wiosenka kwitnie tylko odpoczywać....ale nie za długo

Elu jeszcze malowanie czeka - wejścia do domu, budowa mostka i jego malowanie, poprawa małego oczka fontanny) i zrobienie ładnego miejsca na basen - tak więc jeszcze odrobine zostało ale już nic takiego ciężkiego