Powiem Ci że kiedy robi się półki kamienne to zamaskowanie jest duuuzo łatwiejsze, gorzej jak ma sie róznice poziomów bo wtedy jest dobrze robić kilka półek lu układać sporo kamieni. Mam nadzieję że bedzie trwałe bo moja psina niezmordowanie łazi po tych kamieniach pijąc wodę raz z jednej strony stawu, raz z drugiej
Ja tez jestem tylko obrazkowa, pewne powód ten sam- czas...
O powiekszeniu oczka marzyłam od 2 lat ale bałam sie że nie podołam i porzuciłam ten pomysł. No i co? Ogrodowisko tak zawróciło mi w głowie że powiedziałam sobieże choćby i pół roku będę go robić - to i tak sięgnę po marzenia!
Co do kamieni to ja urzeczona jestem ogrodem jurajskim z masą jasnego kamienia i choć w jednym miejscu chciałam mieć biały murek (bo mówimy o miejscu przy altanie? Bo tylko tam mam jasy kamien, reszta to piaskowce lub łupki).
Zdania nie zmienię, jak wszystko porośnie to moze kontrast wyda sie mniej sztuczny
A Twoja szczerość doceniam, jak i cały Twój równiez niepokorny charakterek
Ach z Tymi teściami - moi na ogrodzie się nie znają, tylko chodza i patrza co im sie podoba a co nie Tesciowa pytała czy już zmniejszyłam ilość roślin by tak nie pielić (teraz nie ma bylin więc myslała że usunęłam
Ale ogólnie moja rodzina i męża, siostry i kuzynostwo są raczej zachwyceni, a zwłaszcza ich dzieci i dzieci z sąsiedztwa, bo w moim ogrodzie jest dużo tuneli i kryjówek
Na ten rok założyłam sobie zmiane w 3 miejscach które mnie denerwowały, reszta to juz tylko kosmetyka :0
Ja też nie sądziłam że uporam się z nimi tak szybko ale jakoś tak wyszło. Zawdzięczam ten ekspres m.in. mojemu kręgosłupowi który grzecznie ze mna współpracował i się nie zbuntował Zreszta Pani dr wczoraj stwierdziła że mam go w bdb stanie i że gdyby moje karty wypadków to by nie uwierzyła że tak wygląda kręgosłup po zmiażdżeniach i złamaniach
W szpitalu nazywali mnie gumowa panna - może coś w tym jest (nie mylic z plastikiem
Dzięki Bogdziu, tak samo jak ogródka, uwielbiam focić dziewczynki i zwierzaki, sa takie beztroskie i wesołe
A czas tak szybko leci... sa coraz większe i za chwilę juz nie będą robiły takich małpich figli
Bo ogród to nie tylko miejsce pracy
Spełniam nie tylko własne marzenia ale i słucham co chce moja rodzina (nie zawsze mi to pasuje ale realizuje ich pomysły na przestrzeń wokół domu
Takie miejsce spełniania marzen