Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Bogdzia 20:28, 04 sty 2015

U mnie tym razem nieco więcej śniegu niz u Ciebie ale dużo to nie jest . W środe ma byc wiekszy mrozek ok - 10 nie wiadomo czy jeszcze dopada.Nie lubię zimą fotografowac ogrodu no chyba ze jest szron.Pozdrówka zostawiam.
zawitka 11:20, 05 sty 2015

Kasiu uśmiecham się kiedy latam po Twoim poprószonym ogrodzie iiiii biorę się do roboty ,będę robić sobie białą sypialnie to po świętach trochę schudnę ha ha bo się pojadłao a i myśleć nie będę Buziole
Kindzia 12:41, 05 sty 2015

U nas w Zabrzu intensywnie sypie, to Was chyba już zasypało? Po południu znowu w Pszczynie będę, tam pewnie więcej śniegu...jak rano wyjeżdżaliśmy było biało (w Zabrzu rano zielono!), teraz pewnie jeszcze lepiej

Pozdrowienia z pracy
kasiek 16:41, 05 sty 2015

mira napisał(a)
U mnie też na zmianę śnieg i brak a w prognozie większy mróz niestety.
Przyleciałam bo przeczytałam ,że coś dłubiesz w ogrodzie i aż nie wierzę, u mnie taki wiatr, że się nosa nie chce wysunąć.

pozdrawiam

Mróz ma byc do srody i to -7 więc nie nagorszy (w Krakowie.
Potem znowu odwilz, więc się nie martwię o rośliny, przesadzone przykryłam liśćmi i włóknina, powinny dac radę.
Dłubie, choć juz nie tak spektakularnie jak kopanie oczka w zeszłym roku Teraz to już tylko korekty miejsc, ale reszte zostawie do prawdziwej odwilży, w tym roku ma byc wcześnie
kasiek 16:42, 05 sty 2015

Urszulla napisał(a)
Bałwanki wczoraj obejrzałam bez wpisów a dziś latałaś z obiektywem, to podziwiam- pewnie jakieś wycieraczki do obiektywu przydałyby się

Kilka fotek cyknełam z ganku i altany bo inaczej zamoczyłabym aparat
Zresztą wystarczy promyk słonka i sobie coś cykam, ja to lubie i mi poprawia humor
kasiek 16:44, 05 sty 2015

elzbieta_g napisał(a)
Kasiu choć rzadko zostawiam wpis to prawie zawsze jestem na bieżąco w moich ulubionych wątkach, a Twój do nich należy szaleństwo na nartach super, ja nie za bardzo na tych deskach umiem...no prawie wcale
a twoje tygryski śliczne i super bałwanek i niedźwiadek u mnie jeszcze nie było na tyle śniegu by coś ulepić po za śnieżką
pozdrawiam

Jak mi miło Elu
Tyle ludzi się uczy teraz na deskach - wystarczy trochę samozaparcia, dzieci sa doskonałymi motyworami, wielu uczy sie dla nich
A u mnie znów sypie i jutro znów nas narty czekają
kasiek 16:45, 05 sty 2015

Katkak napisał(a)
Kasia fajnie, że tak zimowo u Ciebie. U mnie w nocy tak pięknie sypało, a rano prawie ani śladu śniegu nie było. A lustro - ja na nim żadnego brudu nie widzę. Super ono wygląda, tajemniczo i magicznie. Prawie jak w Alicji w krainie czarów. Może też da się przejść na drugą stronę . A ja łyżew na pewno sobie nie odmówię, choć jeszcze nie byłam. Teraz Igunia je już trochę więcej niż mleczko , więc mogę się urwać na trochę dłużej . Buziaki

U mnie znów sypie, i znów podstawowy kolor w ogrodzie to biały
My na łyżwach tez jeszcze nie byliśmy, ale najpierw troche nart a jak śniegu nie będzie to łyżwy
kasiek 16:47, 05 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
U mnie tym razem nieco więcej śniegu niz u Ciebie ale dużo to nie jest . W środe ma byc wiekszy mrozek ok - 10 nie wiadomo czy jeszcze dopada.Nie lubię zimą fotografowac ogrodu no chyba ze jest szron.Pozdrówka zostawiam.

O prosze - to teraz do Was snieg poszedł Ale u nas juz też sypie i dobrze bo rośliny pod kąderką bezpieczniejsze
U nas w środę ma byc -7, zobaczymy, u mnie między domami może być -5 więc zaden mróz
Szkoda że nie lubisz zimowych fotek, u Ciebie jest pewnie jak w Krainie czarów
kasiek 16:49, 05 sty 2015

zawitka napisał(a)
Kasiu uśmiecham się kiedy latam po Twoim poprószonym ogrodzie iiiii biorę się do roboty ,będę robić sobie białą sypialnie to po świętach trochę schudnę ha ha bo się pojadłao a i myśleć nie będę Buziole

I bardzo dobrze - lataj dalej i planuj, kombinuj i wymyslaj - słowem zapełnij marzeniami przyszłość
Biała sypialnia - pieknie i stylowo, pochwal się potem efektami
kasiek 16:50, 05 sty 2015

Kindzia napisał(a)
U nas w Zabrzu intensywnie sypie, to Was chyba już zasypało? Po południu znowu w Pszczynie będę, tam pewnie więcej śniegu...jak rano wyjeżdżaliśmy było biało (w Zabrzu rano zielono!), teraz pewnie jeszcze lepiej

Pozdrowienia z pracy

U nas tez daje czadu, choć teraz juz ucichło Mam nadzieję że dosypało na górkach : bo jutro jedziemy na nartki
Odpozdrawiam , po pracy