Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 14:06, 01 sty 2015

Kasiulka, a mnie się wydaje, że to Ciebie powinno się przepisywać na receptę jako najskuteczniejszy lek na depresję . Przy Tobie nawet człowiek nie miałby czasu pomyśleć o depresji . A ja wczoraj zasnęłam jak niemowlę. Nastawiłam budzik na 23:50 żeby nie przegapić sztucznych ogni, bo obiecałam Filipkowi, że pooglądamy. Obudziłam Go, a najlepsze jest to, że on nic z tego nie pamięta . Sprawdzał mnie dziś, pytając Krzyśka czy na pewno Go mama obudziła . Natomiast w dalszej części nocy Igunia zadbała o to, żebym czuła się dziś jak po dobrej imprezie . Buziaki
kasiek 14:11, 01 sty 2015

Ślady skrzydlatych braci
kasiek 14:19, 01 sty 2015

Śnieg strząśnięty z japońca...Pierisy zawiazały duuuzo paków

kasiek 14:22, 01 sty 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka, a mnie się wydaje, że to Ciebie powinno się przepisywać na receptę jako najskuteczniejszy lek na depresję . Przy Tobie nawet człowiek nie miałby czasu pomyśleć o depresji . A ja wczoraj zasnęłam jak niemowlę. Nastawiłam budzik na 23:50 żeby nie przegapić sztucznych ogni, bo obiecałam Filipkowi, że pooglądamy. Obudziłam Go, a najlepsze jest to, że on nic z tego nie pamięta . Sprawdzał mnie dziś, pytając Krzyśka czy na pewno Go mama obudziła . Natomiast w dalszej części nocy Igunia zadbała o to, żebym czuła się dziś jak po dobrej imprezie . Buziaki

Eeeee, nie widziałaś mnie dzien wcześniej - byłam tak nabuzowana, ze nawet zagroziłam że sie wyjeżdżam sama na długi urlop Jak nie mam ruchu to jestem wściekła bo energia mnie roznośni. Moja rodzina stanęła jednak na poziomie i zgodziła sie na wypad w góry, to oczyściło atmosferę i poprawiło wszystkim humory
Nikt nie jest zachwycony długimi zimowymi dnaimi, ale trzeba sobie radzic bo tak jest co roku a nerwicą zarazić sie nietrudno

Co do nocek, och pamietam niezazdroszczę, ale to przechodzi
Bogdzia 18:26, 01 sty 2015

kasiek napisał(a)

U nas najlepiej bawiły się młodsze tygrysy!

Moja wnusia jak była mała chciała byc lwem więc do tego towarzystwa by pasowała ale juz z tego wyrosła. Bałwanki świetne, niezłą macie kondycje rano narty po południu bałwanki a w nocy krakowskie mosty.
zawitka 18:50, 01 sty 2015

Kasiu u Ciebie tyle śniegu ?????/
Katkak 20:34, 01 sty 2015

A jak ja mogłam przegapić bałwanka i niedźwiadka? W niedźwiadek jest w dechę . Buziaki
Agania 21:23, 01 sty 2015

kasiek napisał(a)

Agatko to Siepraw, jechaliśmy obok Ciebie i z dala machaliśmy
Ciesze się jak dziecko że wykorzystaliśmy chwilę ze sniegiem i słoneczkiem bo dziś u nas buro i pada... deszcz... kicha...
Ale co tam, energi mam na wiele dni
Dziękuje i życzenia zostawiam Tobie najlepszego,

Zabawa dla najmłodszych świetna i po ptasich śladach widzę, że one też mają ubaw na całego

Siepraw to fajna miejscówka dla dzieci...nie wiem jak jest teraz w Podstolicach, ruszyli skromnie, ale życzę im jak najlepiej, bo fajnie tam dla freestylu na desce i dzieciaków

Nie mogę się doczekać kiedy będziemy szusować obok siebie

Dorota123 21:26, 01 sty 2015

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń,
a gdy się one już spełnią
niech dorzuci garść nowych, bo to one nadają życiu sens.
kasiek 16:47, 02 sty 2015

Bogdzia napisał(a)

Moja wnusia jak była mała chciała byc lwem więc do tego towarzystwa by pasowała ale juz z tego wyrosła. Bałwanki świetne, niezłą macie kondycje rano narty po południu bałwanki a w nocy krakowskie mosty.

Moja starsza tez już nie na taką imprezę, teraz są fejsy i tam jest impreza - w ogóle tego nie rozumiem
Dzisiaj nie było za to nic, bo ramiona od kul bałwanich mi padły
Brakuje mi ruchu, ale sił juz czasem też....