Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 16:48, 02 sty 2015

zawitka napisał(a)
Kasiu u Ciebie tyle śniegu ?????/

Taaak - było , już resztki zostały pewnie do jutra będzie wspomnienie
W sumie szkoda bo jak ma być mróz to dobrze by snieg był też a tak to będzie trzeba okrywać.
kasiek 17:00, 02 sty 2015

Katkak napisał(a)
A jak ja mogłam przegapić bałwanka i niedźwiadka? W niedźwiadek jest w dechę . Buziaki

U nas bałwanki sa co rkou, zawsze jest choc kilka dni ze snigiem a my nigdy nie czekamy do jutra
Były bałwanki

Były baranki

Było iglo

Nawet gdy choroba pokrzyzowała plany to snieg był impotrowany do domu w miednicy i bałwanek też sie lepił

To teraz na niedźwiadka przyszło...
kasiek 17:05, 02 sty 2015

Agania napisał(a)

Zabawa dla najmłodszych świetna i po ptasich śladach widzę, że one też mają ubaw na całego

Siepraw to fajna miejscówka dla dzieci...nie wiem jak jest teraz w Podstolicach, ruszyli skromnie, ale życzę im jak najlepiej, bo fajnie tam dla freestylu na desce i dzieciaków

Nie mogę się doczekać kiedy będziemy szusować obok siebie

U mnie co rano wariactwo ptasiowe, kapią się, ćwierkają, zjeżdżają do wody...
Ruch jak na autostradzie

W Sieprawiu byłam pierwszy raz i masz rację dla dzieci ubaw wspaniały, zwłaszcza gdy młodsza jeszcze ćwiczy. Podstolice jeszcze nie ruszyły, nie wiem czemu sie tak ociągają bo sniegu tam było pełno, tam dzieci też lubia jeździć
My będziemy razem na poważnych stokach szusować - będę gadać w robocie , moze znów Kasprowy się uda?
kasiek 17:05, 02 sty 2015

Dorota123 napisał(a)
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń,
a gdy się one już spełnią
niech dorzuci garść nowych, bo to one nadają życiu sens.

Dziękujemy Dorotko i cóż - życzymy tego samego i tak samo mocno
Pola 17:26, 02 sty 2015

Kasiu, wszystkigo co najpiękniejsze w nowym roku, dużo siły do realizacji pomysłów w swoim cudnym ogrodzie
ewsyg 17:38, 02 sty 2015

Kasiu, wszystkiego naj, naj, naj... w Nowym roku
kasiek 20:08, 02 sty 2015

Pola napisał(a)
Kasiu, wszystkigo co najpiękniejsze w nowym roku, dużo siły do realizacji pomysłów w swoim cudnym ogrodzie

Oj dzięko Polus, plany sa, nawet dołki kopałam dzis ale wtorkowe - 12 stopni nocą mnie przystopowało, szkoda stracić bo zimozielone chciałam przesadzić...

Wzajemnie naj naj i jeszcze więcej
kasiek 20:09, 02 sty 2015

ewsyg napisał(a)
Kasiu, wszystkiego naj, naj, naj... w Nowym roku

Ewus tego samego w jeszcze większej ilosci
Katkak 20:23, 02 sty 2015

Kasia śnieżne budowle imponujące . A u nas jednak nawet na chudego bałwana śniegu nie starczyło. Ale podobno od czwartku znowu będzie zima, więc temat jest do nadrobienia. Za to dziś u mnie padał marznący deszcz i dobrze trzeba było kombinować żeby doopska nie rozbić . Buziaki
Kapibara 22:03, 02 sty 2015

Kasiu śnieg importowany na domowego bałwanka, no na to bym nie wpadła Twoje fotki przypomniały mi jak jeszcze całkiem niedawno / czytaj w ubiegłym stuleciu, hi hi hi / na dzikich działkach pod blokiem lepiłyśmy z koleżankami iglo, bawiłysmy się w nim w dom i ślizgałyśmny po zamarzniętym rozlanym strumyku To ostatnie skończyło sie zresztą kąpielą w przerębli
Szkoda, że nie umiem jeździć na nartach, byłby pretekst do wyjazdu w góry

Wszystkiego pięknego w Nowym Roku!