Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 22:09, 10 maj 2015

Kasieńko dziękujemy Wam serdecznie . Spotkanie było cudowne, spędzić czas w TAKIM towarzystwie to ogromna przyjemność i naprawdę można się zresetować . Cieszę się także z tego, że mogliśmy poznać Agatkę i Jej męża. Kolejny raz przekonałam się o tym, że Ogrodowisko skupia świetnych ludzi . Filip zasnął w samochodzie ze zmęczenia i już odlicza dni do spotkania z Darusią . Kasiulka ogród robi ogromne wrażenie. Niby śledziłam na bieżąco wszystkie zmiany tutaj, ale zobaczyć w realu to inna bajka. Zrobiło się tak, chmmm jakby to powiedzieć... Chyba jeszcze bardziej ciepło i przytulnie. Ogród jest dojrzały, ma swój charakter, swój niepowtarzalny styl i widać, że jest to to, co Ci w duszy gra . Ma w sobie taki dziki pazur, ale jednocześnie jest przytulny i przyjazny. Jednym słowem - nie do podrobienia, za to do pozazdroszczenia .

sylwia_slomc... 22:11, 10 maj 2015

Już pokazałam - gdybyś chciała zerknąć.
Katkak 22:26, 10 maj 2015

Katkak 22:39, 10 maj 2015

malgorzata_s... 11:55, 11 maj 2015

Kasiu byłam sercem z wamiFajne spotkanko i fajnie Was zobaczyć uśmiechnięte
Milka 14:07, 11 maj 2015

Pogapiłam się na śliczne widoczki, szczególnie połączenie host i niezapoimnajek mnie urzekło spotkanie w takim towarzystwie musi byc udane i słodkie dzieciaczki
Jak nazywa się nowa hortensja, fajny kolor liści? moje 3 krzewiaste też nie kwitną, ale 2 tak i to co rok
kasiek 19:14, 11 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Też nie lubie widziec domów sasiadów ani ludzi na ulicy ale nie wszystko da sie obsadzic i niestety czasem cos widac.

Taki minus mieszkania w miescie ...
Ale jak zobaczyłam u Danusi jak się odgrodziła od niechcianych widoków na jeszcze mniejszej powierzchni, to wiedziałam że da się

Z góry widać ścianę zieleni od sąsiadów

Od ulicy na froncie chronią mnie tuje...

kasiek 19:20, 11 maj 2015

Dorota123 napisał(a)
Glicynia pięknie Ci kwitnie, w ogrodzie wszystko rośnie jak na drożdżach, jaszczurka wykuta z metalu, fajna. U mnie są żywe z czego nie jestem zadowolona, jakoś za żywymi nie przepadam, nigdy nie wiem gdzie się pojawią, a wszędzie ich pełno.

Glicynia bije na głowę w tym roku...
A jaszczurek zazdraszczam - ja bym chętnie kilka przygarneła ale u mnie mało słońca a za dużo cienia...

kasiek 19:22, 11 maj 2015

Katkak napisał(a)
Kasieńko dziękujemy Wam serdecznie . Spotkanie było cudowne, spędzić czas w TAKIM towarzystwie to ogromna przyjemność i naprawdę można się zresetować . Cieszę się także z tego, że mogliśmy poznać Agatkę i Jej męża. Kolejny raz przekonałam się o tym, że Ogrodowisko skupia świetnych ludzi . Filip zasnął w samochodzie ze zmęczenia i już odlicza dni do spotkania z Darusią . Kasiulka ogród robi ogromne wrażenie. Niby śledziłam na bieżąco wszystkie zmiany tutaj, ale zobaczyć w realu to inna bajka. Zrobiło się tak, chmmm jakby to powiedzieć... Chyba jeszcze bardziej ciepło i przytulnie. Ogród jest dojrzały, ma swój charakter, swój niepowtarzalny styl i widać, że jest to to, co Ci w duszy gra . Ma w sobie taki dziki pazur, ale jednocześnie jest przytulny i przyjazny. Jednym słowem - nie do podrobienia, za to do pozazdroszczenia .

To wkleiłam od Ciebie bo cuuudne!
kasiek 19:30, 11 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)

Mnie nie bardzo bo czymś sztucznym trąci... do altany powinna biec bardziej naturalna scieżka, podobają mi sie betonowe krażki, tyle ze w kolorze... zobaczymy, ścieżka jest widoczna niemal z każdej perspektywy...

Mi się ta ścieżka podoba...

Mala_Mi napisał(a)
ogród wydaje sie na tym foto ogromny

Dlatego nazywa się złudzen