Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Agania 13:15, 07 sie 2015

Genialnie hortensje ożywiają i rozświetlają zieleń nad stawikiem, floksy dodają subtelnego koloru

Ja myślałam, że Wy już w podróży wakacyjnej, a tu piękne kompozycje z Twojego ogrodu, w takim klimacie nie czuje się tych upałów, ogród jak zawsze prezentuje się cudownie, znam teraz Twój ogród i MI z realu, obydwa mają to coś i każdy zachwyca inaczej, każdy ogród jest inny i inny tworzy klimat, dlatego tak różne są też Wojsławice i Bolestraszyce i nie potrafię powiedzieć, który ogród podoba mi się bardziej i to jest fajne jak ogrodowi pasjonaci potrafią wydobyć piękno tętniące w ich duszach

Kasieńko, buziaki i udanej wyprawy wakacyjnej....po Waszym powrocie, przywiozę Ci miskanty
kasiek 13:32, 07 sie 2015

eee_taam napisał(a)

oooo super! ....to się nadaje do programów i gazet ....lub na cykl wykładów: jak prawidłowo zamontować lustro w ogrodzie!

O dziękuje To lustro to mój ulubiony gadżet, zwłaszcza że sama kleiłam i wymyślałam obudowę z kamieni

kasiek 13:34, 07 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Te kule porozrzucane przy gunnerze wyglądają jak jaja dinozaurów

No i gunera jest dinozaurowych rozmiarów
kasiek 13:36, 07 sie 2015

kredek napisał(a)
Przepiękny ogród, idealna ucieczka od otaczającego nas codziennego zgiełku

Dziękuje bardzo, żebys wiedziała jaki jest mały i gęsto obładowany sąsiadami...
Ale faktycznie, ma coś z enklawy
Zapraszam cześciej
Milka 13:57, 07 sie 2015

Lubię te twoje klimaty, takie zaciszne, tajemnicze, dają efekt takie chłodku w lecie lustro zrobiłas rewelacyjnie i obejrzałam relację ze wszystkich wypraw
kasiek 19:21, 07 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiula już się wprost doczekać nie mogę tych cudów u Ciebie, ogród nawet po burzy bajecznie się prezentuje ile ja bym musiała roślin posadzić, żeby mieć podobnie ech szkoda, że mi się nie uda, bo chyba do śmierci musiałabym sadzić i sadzić tyle masz tego dobra

Oj spokojnie, cudów raczej nie bedzie bo wszystko co chiałam Wam pokazac już zakwitło i przy tuch upałach do 22.08 nie wytrzyma ale trudno, będziesz widzieć zieloną dźungle i tyle :0 Zresztą po takim słońcu to może juz byc pustynia. Ale wczesniej nie dam rady z powodu planów urlopowych ...
kasiek 19:28, 07 sie 2015

Agania napisał(a)
Genialnie hortensje ożywiają i rozświetlają zieleń nad stawikiem, floksy dodają subtelnego koloru

Ja myślałam, że Wy już w podróży wakacyjnej, a tu piękne kompozycje z Twojego ogrodu, w takim klimacie nie czuje się tych upałów, ogród jak zawsze prezentuje się cudownie, znam teraz Twój ogród i MI z realu, obydwa mają to coś i każdy zachwyca inaczej, każdy ogród jest inny i inny tworzy klimat, dlatego tak różne są też Wojsławice i Bolestraszyce i nie potrafię powiedzieć, który ogród podoba mi się bardziej i to jest fajne jak ogrodowi pasjonaci potrafią wydobyć piękno tętniące w ich duszach

Kasieńko, buziaki i udanej wyprawy wakacyjnej....po Waszym powrocie, przywiozę Ci miskanty

Agaciu jeszcze chwila, i nas nie ma
Co do hortki w tym miejscu to tez się cieszę że w koncu ruszyła bo w zeszłym roku o tej porze nie było jej widać
2014

A w tym roku zaszalała i dostała kolezankę
kasiek 19:29, 07 sie 2015

Milka napisał(a)
Lubię te twoje klimaty, takie zaciszne, tajemnicze, dają efekt takie chłodku w lecie lustro zrobiłas rewelacyjnie i obejrzałam relację ze wszystkich wypraw

Dzieki Irenko, ja też Twoje klimaty uwielbiam bo są takie w moim stylu A Ty na wyprawe się nie szykujesz? Np do Krakowa ?
kasiek 19:34, 07 sie 2015

Moje nabytki z tego tyg -w kupie - czyli co robi z człowiekiem ogród Małej Mi
Żywotnik Tiny Tim i Horta limka

Trawka to chyba hokonechloa ale zgubiłam metke i nie wiem, i bengal tiger
kasiek 19:37, 07 sie 2015

Krzewuszka Monet

I budleja w kolorze floksów

Rh Princess Ann