Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 09:24, 15 sie 2015

Kapibara napisał(a)
Kasiu z Ciebie to niezły podróżnik, 520 km w dwa dni! No i zobaczyć ogród Małej Mi na żywo, w szaleństwie kwitnienia to jest coś Muszynę zapisuję do miejsc koniecznych do odwiedzenia, nie wiedziałam, że tak tam ładnie

Wszędzie upały a u Ciebie przyjemny cień, aż by się chciało zanurzyć w taki gąszcz po same kokardy A zakupy równie zacne i tak mi się wydaje, że Twój ogród chociaż piszesz, że mały, to chyba z gumy, jak u Małgosi Zupełnie tego nie widać i to lustro, którym już się zachwycałam.

Udanego urlopu

Aga mój też z gumy . Ale tu chyba większość takich .
Kondzio 20:14, 16 sie 2015

Oj widze ze znajomych zaniedbałem ale nadrabiam
kasiek 15:46, 17 sie 2015

eee_taam napisał(a)
super te fotki ... na fotkach widać chłodek w ogrodzie

To jest w nim własnie fajne, wszędzie skwar a u mnie durze drzewa daja duzo cienia no i ta północna strona - w lecie super, gorzej gdy słońca brakuje...
kasiek 15:51, 17 sie 2015

Kapibara napisał(a)
Kasiu z Ciebie to niezły podróżnik, 520 km w dwa dni! No i zobaczyć ogród Małej Mi na żywo, w szaleństwie kwitnienia to jest coś Muszynę zapisuję do miejsc koniecznych do odwiedzenia, nie wiedziałam, że tak tam ładnie

Wszędzie upały a u Ciebie przyjemny cień, aż by się chciało zanurzyć w taki gąszcz po same kokardy A zakupy równie zacne i tak mi się wydaje, że Twój ogród chociaż piszesz, że mały, to chyba z gumy, jak u Małgosi Zupełnie tego nie widać i to lustro, którym już się zachwycałam.

Udanego urlopu

No teraz to dopiero trasa 2000 km w 1 tydz, ale tym razem eM jechał No i niestety takich tras (13 godz w jedna str) juz nie robie bo padly mi biodra i leżę w łózku, szlag by trafił tyle chciałam zrobić Nie ma stanu krytycznego ale znowu z wózkiem jezdzę, mam nadzieję że za 2 dni będę smigać.

U Małej cudnie jest, tylkr kolorów że pozyjeżdżasz do siebie i drazni Cię zielone
A na upały jest tu faktycznie dobrze, choć i horty dostały po łebkach od słońca, bidne całóe popalone...

A co do miejsca, odkrywam kolejne zakatki, tym razem pod drzewami i znów będę szaleć
kasiek 15:53, 17 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Robię kolejne podejście do nadrobienia, ale za dużo... zostawiam na potem, bo po łebkach nie ma sensu .. być aby być.. ale zaglądam

Nie ma sensau Mała, ja juz dawno odpusciłam i oglądam najwyżej 3 str wstecz. Może mam ogród z gumy ale dobę nie
kasiek 15:55, 17 sie 2015

zawitka napisał(a)
Schłodziłam się fantastiko u Ciebie Kasiu --dzięki za zaczarowany ogród ha ha

a ja dziękuje za fantastiko laurkę, rośnie że hej!
kasiek 15:56, 17 sie 2015

Katkak napisał(a)

Aga mój też z gumy . Ale tu chyba większość takich .

Nawet nowe miejsca juz wyznaczam, pod drzewami które popdfcinam, znajdzie sie jeszcze sporo miejsca na nowe
kasiek 15:57, 17 sie 2015

Kondzio napisał(a)
Oj widze ze znajomych zaniedbałem ale nadrabiam

No to witam
Czasem zeby mieć siłe wrócic trzeba na jakiś czas wszystko porzucić
waldek727 16:02, 17 sie 2015

Wiersze Kasiu też piszesz?
kasiek 16:06, 17 sie 2015

Już po urlopie zasadniczym, pięknie było ale sie skonczyło Niestety jazda autem trochę mnie załatwiła i teraz muszę poleżeć, juz wiem ze z moim kręgosłupem to tylko lot zostaje...

Czy sa inspiracje? A jak, pewnie że sa
Np taka fontanna

Gaje oliwne czyli moja Oliwia wśród swoich

W Krakowie gołębie a w Chorwacji - mewy
W poszukiwaniu cienia (spójrzcie jak mewy umieją wykorzystać cień pod drzewami