Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

katel 13:00, 17 sty 2016

kasiek napisał(a)

Witam u siebie i zapraszam Ja jestem bardzo nieczasowa ale wątek staram się prowadzić na bieżąco
Mnie też było szalenie miło jak się dowiedziałam o publikacji a jak jeszcze przeczytałam ich opisy to już mi naprawdę się bardzo na serduch gorąco zrobiło

Ta publikacja jest w pełni zasłużona , Wasz ogród jest piękny. Będę dalej po cichutku zaglądać i czerpać inspirację. Pozdrawiam cieplutko .
sylwia_slomc... 14:18, 17 sty 2016

Kasia sam sobie przeczytał Twoje zachwyty i gęba mu się śmieje.....już Ci pisałam , że jak mi powiedział o lustrze to od razu Ty nam przyszłaś na myśli.....ja mam ogród gigant wiec mi lustro nie potrzebne, a u Ciebie będzie jak znalazł , a przynajmniej pewność mamy , że ciekawie je wykorzystaszTrzymam kciuki i ciekawość mnie do wiosny zeżre gdzie je umieściłaś Niech dobrze służy. Ja za gifta też dziękuję Podzieliłam na dwie części góra jest w sypialni bo ona niebieska, a dół oczywiście poszedł do gospody
kasiek 18:56, 17 sty 2016

Katkak napisał(a)
Dzieciaki na feriach z babcią, ale fajnie . Ja maluję garderobę z przerwami na zajmowanie się dzieciakami i jeszcze delikatnie maluję regał na książki - dziś ma wylądować już w sypialni . Zazdroszczę śniegu . Wojtuś super niespodziankę Ci zrobił . Też bym starego lustra nie ruszała, a nowe dała w inne miejsce . Buziaki

No szczena mi opadła - my naprawdę mamy jakieś pozaziemskie fluidy ze sobą - w ten weekend my też zmontowaliśmy sobie garderobę! Szok normalnie

Co do lustra to faktycznie gigant niespodzianka - i to w dosłownym znaczeniu Po feriach (czyli od lutego) zacznę pewnie pierwsze prace w ogrodzie. I wtedy zrobię przymiarki. A stare i tak kiedyś musze zmienić... ale zrobie go z mniejszego kawałka bo tego szkoda.
A na dowód montażu garderoby

I jeszcze takie ścieczuszki do sypialni nabyłam
kasiek 18:59, 17 sty 2016

Agania napisał(a)
W końcu zima, ferie, a Wy macie wolny czas dla siebie....ciekawa jestem kto jutro ulepi bałwana

A gdzie są nowe ciemierniki?
Buziaczki

No wolny i co Króle robia? Bawią się w monterów Ani chwili wytchnienia
bałwany już dzieci zrobiły - nad Rożnowem oczywiście Bo te dwa bałwany co w domu zostały to nie mają czasu na zabawę (a tak sobie obiecywaliśmy leżonko na kanapie

Ciemierniki wkleję jutro bo kupiła mi je kolezanka, zapytała ile - ja jej że 1 szt, na co ona z oburzeniem - no co Ty 1 szt? przecież chciałaś więcej... hmmm co było robic, głupio mi się zrobiło i poprosiłam o 4 szt
kasiek 19:02, 17 sty 2016

wilana napisał(a)
Witaj Kasiu,
przychodzę się przywitać, ponieważ jestem fanką Twojego ogrodu od dawna. Podziwiam Twoją pracę zwłaszcza powiększenie oczka. Masz magiczny ogród, pełen niespodzianek, co lubię najbardziej. Super, że wstawiasz dużo zdjęć, one zimą ładują moją baterię.

Witam i bardzo się cieszę że mam takich fanów Aż się milej wątek prowadzi Zwłaszcza że fotki robie na okragło W tym roku hitem (dla mnie oczywiście) będzie lasek z tyłu, jak tylko przyjdzie odwilż to okrzesam wszystkie swierki by mieć miejsce na rodki
Zapraszam do kibicowania
kasiek 19:04, 17 sty 2016

Katkak napisał(a)
Kasia, a co to za fajna skrzyneczka przed lustrem? Byłaby fajna donica .

Kasia zaraz mnie normalnie całkiem juz zamuruje - to część mebla przeznaczona na donicę, dlatego juz jest w altanie a druga będzie za chwilę jak kupię komodę na bieliznę
kasiek 19:05, 17 sty 2016

katel napisał(a)

Ta publikacja jest w pełni zasłużona , Wasz ogród jest piękny. Będę dalej po cichutku zaglądać i czerpać inspirację. Pozdrawiam cieplutko .

Naprawde szczerze się cieszę i zapraszam, ja mało gonię po wątkach bo w pracy siedzę przed komputerem i w domu mam normalnie odrzut do monitora... Dlatego u innych mam tyły - wybacz
kasiek 19:09, 17 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia sam sobie przeczytał Twoje zachwyty i gęba mu się śmieje.....już Ci pisałam , że jak mi powiedział o lustrze to od razu Ty nam przyszłaś na myśli.....ja mam ogród gigant wiec mi lustro nie potrzebne, a u Ciebie będzie jak znalazł , a przynajmniej pewność mamy , że ciekawie je wykorzystaszTrzymam kciuki i ciekawość mnie do wiosny zeżre gdzie je umieściłaś Niech dobrze służy. Ja za gifta też dziękuję Podzieliłam na dwie części góra jest w sypialni bo ona niebieska, a dół oczywiście poszedł do gospody

No fakt u Ciebie przestrzeni pod dostatkiem Obiecuję dobrze wykorzystać
Ale tajemnice utrzymam - moze dlatego ze najpierw przymiarki muszę zrobic czy będzie pasować
A co do gifrów - niebieski oczywiście był z myslą o sypialni bo wiedziałam że masz w szafirze (czy granacie). A wygibajtus mam nadzieję że w gospodzie się przyda
jeszcze raz ucałuj Wojtka - zasłużył sobie
renatamama3 20:09, 17 sty 2016

U ,mnie też mini garderoba powstaje ,żółwim tempem ,ale mam tak strasznie nie potrzebna ,bo szafę dużą i komodę mamy w sypialni ,w garderobie to ,półki na walizki ,torby ,i kurtki nie sezonowe .pozdrawiam
Katkak 20:11, 17 sty 2016

kasiek napisał(a)

Kasia zaraz mnie normalnie całkiem juz zamuruje - to część mebla przeznaczona na donicę, dlatego juz jest w altanie a druga będzie za chwilę jak kupię komodę na bieliznę

, chyba faktycznie to jakieś pozaziemskie fluidy . Z tymi remontami też niezła synchronizacja . KAsia jeśli kupowałaś ciemierniki w Lidlu to cena wcale nie atrakcyjna (z tego co pamiętam chyba 17zł), tym bardziej, że chyba tylko białe. Ja kupowałam w szkółce wiosną po 15zł i w różnych kolorach były. Fajne donice będą .