Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 21:11, 28 sty 2016

Grysik od męża Sylwii już podsypany pod ławkę

Zdradzę też rąbka tajemnicy dla Ciebie Sylwuś - Lustro będzie tu na murze w tle... Reszty nie zdradzam, ma byc na wschodnią nutę, jak kącik u Rysia
sylwia_slomc... 21:47, 28 sty 2016

Kurcze kobieto, kiedyś Ty to zdążyła wszystko jak śnieg leżał??? Ja za przycinkę dopiero w lutym mam zamiar się zabrać
Szukałam w marketach wapna do bielenia pni drzewom , ale jeszcze nie było
W sobotę mamy zamiar podziałać z tyczeniem ścieżki w brzeziniaku i ławkę drugą do szałasu, chyba , że będzie cud pogoda i ziemia puści to zadziałamy z szałasem
Czekam na to co z lustrem podziałasz, myślałam , że będzie na końcu ścieżki leśnej tak by się wydawało , że można iść dalej, ale wschodnie klimaty też mi się podobają w Twoim wykonaniu więc na bank będzie cudnie
wilana 10:28, 29 sty 2016

Kasia w Twoim ogrodzie nie można się nudzić nawet zimą. Ale dałaś czadu z tym lustrem.
Jasne, nie zdradzaj - ja lubię niespodzianki zwłaszcza te ogrodowe
Katkak 22:12, 29 sty 2016

Kasia fajnie, że już jesteś. No zmiany zapowiadają się co najmniej ciekawie. Już nie mogę się doczekać i gorąco kibicuję .
AGDULA 00:05, 30 sty 2016

Ja już się martwiłam co się stało, że tak długo nie dawałaś znaku życia
Jak zwykle świetne ujęcia No i oczko, jak zawsze cudowne.
Bardzo dobrze wyglada z tymi płotami zasłaniającymi garaże. Fajne tło się zrobiło. Bardzo przytulnie.
AGDULA 00:07, 30 sty 2016

Jeszcze chciałam dopytać, co teraz obcinałaś?
Mariusz 07:34, 30 sty 2016

Nie sposób u Ciebie się nudzić, ogród ciągle miło zaskakuje , piękny i tajemniczy. Zawsze fascynuje mnie lustro w ogrodzie, czekam .
A ja wyszukuję zdjęć z minionego sezonu i wstawiam gdzie popadnie, komputer mi pada, dysku zastępczego obecnie nie mam, tak więc co połknie internet, to zostanie. A w ogrodzie jak na Dzikim Zachodzie, chwastokłębki niesione przez wiatr przetaczają się przez folwark , ryje też koparka, ale za to będzie nowa rabata, opiszę to szerzej w swoim wątku, po wykonaniu prac ziemnych .
Miłego dnia
kasiek 17:44, 30 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurcze kobieto, kiedyś Ty to zdążyła wszystko jak śnieg leżał??? Ja za przycinkę dopiero w lutym mam zamiar się zabrać
Szukałam w marketach wapna do bielenia pni drzewom , ale jeszcze nie było
W sobotę mamy zamiar podziałać z tyczeniem ścieżki w brzeziniaku i ławkę drugą do szałasu, chyba , że będzie cud pogoda i ziemia puści to zadziałamy z szałasem
Czekam na to co z lustrem podziałasz, myślałam , że będzie na końcu ścieżki leśnej tak by się wydawało , że można iść dalej, ale wschodnie klimaty też mi się podobają w Twoim wykonaniu więc na bank będzie cudnie

Wróciłam w środę z ferii - wyjachałam w śniegu a tu zastałam piekną wiosnę! Chwyciłam wiec za szpadel - i obiecałam sobie że nie siądę przed komputerem bo mnie wciągnie Przyznaje że dzis to juz ledwo mówię, a jeszcze jakby tego było mało kupiłam meble do sypialni w tym czasie

Na końcu nie ma jak bo tam gigant bluszcz rosnie a po drugiej stronie jest wąskie przejście obok domku babci.
Ale będzie tu - tzn już jest przymierzone ale fotki nie zdążyłam zrobić
Do niego tez prowadzi ściezka

Te świerki i tuja przed ogoleniem (by było widać lustro)

A tu mam ławeczkę by na nie patrzeć
kasiek 17:45, 30 sty 2016

wilana napisał(a)
Kasia w Twoim ogrodzie nie można się nudzić nawet zimą. Ale dałaś czadu z tym lustrem.
Jasne, nie zdradzaj - ja lubię niespodzianki zwłaszcza te ogrodowe

Mam nadzieję że wyjdzie tak ładnie jak to pierwsze - mimo że sfatygowane i tak go uwielbiam
Katkak 17:47, 30 sty 2016

Kasia uwielbiam tę Twoją ławeczkę . To taka ławeczka z "duszą". Skończyłam odnawianie tego kredensu od Cioci, a wiem, że chciałaś zobaczyć jak wyszedł . Nie mogłaś wybrać lepszego miejsca na lustro moim zdaniem . Pokażesz meble?