Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

katel 21:35, 17 sty 2016

kasiek napisał(a)

Naprawde szczerze się cieszę i zapraszam, ja mało gonię po wątkach bo w pracy siedzę przed komputerem i w domu mam normalnie odrzut do monitora... Dlatego u innych mam tyły - wybacz

Kasiu spoko najważniejsze, żebyś u siebie fotki wstawiała, ja też nie daję rady wszędzie gdzie bym chciała zaglądać. Marzy mi się kiedyś jakiś zjazd, żeby ogrody na żywo pooglądać ale muszę z tym parę lat zaczekać a potem to się będę odzywać i wpraszać .
wilana 14:04, 18 sty 2016

kasiek napisał(a)

Witam i bardzo się cieszę że mam takich fanów Aż się milej wątek prowadzi Zwłaszcza że fotki robie na okragło W tym roku hitem (dla mnie oczywiście) będzie lasek z tyłu, jak tylko przyjdzie odwilż to okrzesam wszystkie swierki by mieć miejsce na rodki
Zapraszam do kibicowania

Kasiu dla mnie hitem były już te ścieżki. Teraz czekam na dalszą część. Czytam na bieżąco pozdrawiam
18:10, 18 sty 2016
palmy w garderobie ...szaleństwo
Katkak 14:26, 23 sty 2016

Gdzieś Ty Kasiulka? Przychodzę powiedzieć, że zmieniłam nazwę wątku na Moja bajka. Chyba lepiej pasuje . Pozdrawiam i cokolwiek robicie bawcie się dobrze
kasiek 20:54, 28 sty 2016

Katkak napisał(a)
Gdzieś Ty Kasiulka? Przychodzę powiedzieć, że zmieniłam nazwę wątku na Moja bajka. Chyba lepiej pasuje . Pozdrawiam i cokolwiek robicie bawcie się dobrze

Juz jestem - - byłam na małym szu szu i udało mi się nawet pojeździć na zamarzniętym jeziorku - super było ale gdy wróciłam - to stwierdziłam że jest jeszcze lepiej -wiosna!
Oczywiście znów wzięłam się do roboty - tym razem w ogrodzie i połowa już jest gotowa do wiosennego startu
Kasiulka - nazwa bomba - bardzo pasuje!

Wiosna nadchodzi

Najbardziej ciesze się z tego płotka który osłonił garaże...

A jeszcze w zeszłym roku było tak ...
kasiek 20:55, 28 sty 2016

eee_taam napisał(a)
palmy w garderobie ...szaleństwo

Szaleństwo to ja wyczyniałam na lodzie
kasiek 20:59, 28 sty 2016

wilana napisał(a)

Kasiu dla mnie hitem były już te ścieżki. Teraz czekam na dalszą część. Czytam na bieżąco pozdrawiam

I bedzie - obiecuje
Jutro cyknę jak podkrzesałam świerki - bo oczywiście u mnie ogród juz po cięciu
Teraz jeszcze tam lustro wsadzę - ale na razie niespodzianka to będzie więc sza

Dziś porządki przy domku babci .. Już wschodza i krokusy i tulipany

A tak było rok temu w lutym - wszystko targałam bo mi sie nie podobało W tym roku juz nie targam
kasiek 21:03, 28 sty 2016

katel napisał(a)

Kasiu spoko najważniejsze, żebyś u siebie fotki wstawiała, ja też nie daję rady wszędzie gdzie bym chciała zaglądać. Marzy mi się kiedyś jakiś zjazd, żeby ogrody na żywo pooglądać ale muszę z tym parę lat zaczekać a potem to się będę odzywać i wpraszać .

Wstawiam, juz będę na bieżąco Zresztą sprzątam i sprzątam liście - chronią cudownie rośliny ale jak tylko zaczyna się robic ciepło trzeba je szybko zdejmowac bo bierze grzyb...
A wpraszaj się do woli - zapraszam
Z nowosci - oczar zakwitł (Pallida)

Super przezimowała accuba

Gorzej wawrzynek - ten znowu musi liście na wiosnę wypuscić

kasiek 21:05, 28 sty 2016

Katkak napisał(a)

, chyba faktycznie to jakieś pozaziemskie fluidy . Z tymi remontami też niezła synchronizacja . KAsia jeśli kupowałaś ciemierniki w Lidlu to cena wcale nie atrakcyjna (z tego co pamiętam chyba 17zł), tym bardziej, że chyba tylko białe. Ja kupowałam w szkółce wiosną po 15zł i w różnych kolorach były. Fajne donice będą .

Kasiu kupiłam po 12 zł - były śliczne, dałam do piwnicy i zmarniały - albo były przesuszone albo przemrozone. Na razie wsadziłam do gruntu - bo ja juz po sadzeniach i przesadzaniach A wyglądały tak:

kasiek 21:09, 28 sty 2016

renatamama3 napisał(a)
U ,mnie też mini garderoba powstaje ,żółwim tempem ,ale mam tak strasznie nie potrzebna ,bo szafę dużą i komodę mamy w sypialni ,w garderobie to ,półki na walizki ,torby ,i kurtki nie sezonowe .pozdrawiam

Garderobą jesteśmy zachwycenie a jednocześnie przerażeni ile człowiek ma betów! Teraz mamy garderobę na ubrania, na sprzęty sportowe, na buty, na narzedzia itp... Kosmos!

Arwena po przyjeździe nie chciała się do nas odzywać (była u babci)
No teraz już ok - wystarczyło przegłodzić