Kasiu spoko najważniejsze, żebyś u siebie fotki wstawiała, ja też nie daję rady wszędzie gdzie bym chciała zaglądać. Marzy mi się kiedyś jakiś zjazd, żeby ogrody na żywo pooglądać ale muszę z tym parę lat zaczekać a potem to się będę odzywać i wpraszać .
Gdzieś Ty Kasiulka? Przychodzę powiedzieć, że zmieniłam nazwę wątku na Moja bajka. Chyba lepiej pasuje . Pozdrawiam i cokolwiek robicie bawcie się dobrze
Juz jestem - - byłam na małym szu szu i udało mi się nawet pojeździć na zamarzniętym jeziorku - super było ale gdy wróciłam - to stwierdziłam że jest jeszcze lepiej -wiosna!
Oczywiście znów wzięłam się do roboty - tym razem w ogrodzie i połowa już jest gotowa do wiosennego startu
Kasiulka - nazwa bomba - bardzo pasuje!
Wiosna nadchodzi
Najbardziej ciesze się z tego płotka który osłonił garaże...
A jeszcze w zeszłym roku było tak ...
I bedzie - obiecuje
Jutro cyknę jak podkrzesałam świerki - bo oczywiście u mnie ogród juz po cięciu
Teraz jeszcze tam lustro wsadzę - ale na razie niespodzianka to będzie więc sza
Dziś porządki przy domku babci .. Już wschodza i krokusy i tulipany
A tak było rok temu w lutym - wszystko targałam bo mi sie nie podobało W tym roku juz nie targam
Wstawiam, juz będę na bieżąco Zresztą sprzątam i sprzątam liście - chronią cudownie rośliny ale jak tylko zaczyna się robic ciepło trzeba je szybko zdejmowac bo bierze grzyb...
A wpraszaj się do woli - zapraszam
Z nowosci - oczar zakwitł (Pallida)
Super przezimowała accuba
Gorzej wawrzynek - ten znowu musi liście na wiosnę wypuscić
Kasiu kupiłam po 12 zł - były śliczne, dałam do piwnicy i zmarniały - albo były przesuszone albo przemrozone. Na razie wsadziłam do gruntu - bo ja juz po sadzeniach i przesadzaniach A wyglądały tak:
Garderobą jesteśmy zachwycenie a jednocześnie przerażeni ile człowiek ma betów! Teraz mamy garderobę na ubrania, na sprzęty sportowe, na buty, na narzedzia itp... Kosmos!
Arwena po przyjeździe nie chciała się do nas odzywać (była u babci)
No teraz już ok - wystarczyło przegłodzić