Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 19:19, 30 paź 2013

agatanowa napisał(a)
E tam, e tam. Nawyki z pracy tu przenoszę To ja wychodzę na upierdliwca, bo sens był oczywisty Sory za czepianie

wow! ale rozmach projektowy!

Nie przepraszaj, ja sie uśmiałam z siebie
Rozmach projektowy jest - a co wyjdzie - to zobaczymy
kasiek 19:21, 30 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)
o rajuśku! projekt cudo a ściana z kominkiem extra

Tez mi sie podoba tyle że na kartce czasem łatwiej to sobie wyobrazić Zobaczymy jak złapie trójwymiar
kasiek 19:23, 30 paź 2013

asc napisał(a)

Też bym wpadła w te liście... Razem byśmy sie tam tarzały..... A goldenik by nas szukał

No góra liściowa ma ok 1,5 wysokości i jest wielka na 12 mkw. Nie musze dodawać jak wszyscy byli upaprani? Ale jacy szczęśliwi, zwłaszcza jak dzieci przykrywały psa lisciami aż wystawał koniuszek ogona a potem on próbował je zakopać
elzbieta_g 19:24, 30 paź 2013

kasiek napisał(a)

Tez mi sie podoba tyle że na kartce czasem łatwiej to sobie wyobrazić Zobaczymy jak złapie trójwymiar

na pewno będzie bombowy pozdrawiam
kasiek 19:31, 30 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Jezioro Rożnowskie , dla mnie wspomnienia, dawniej często tam przejeżdzałam ale od lat juz nie byłam i pewnie nie pojadę.Plany masz fajne ale myślałam że masz juz urządzony cały ogród i sie zastanawiam gdzie Ty to zmieścisz?Pozdrówka.

Bogdziu bo mam urządzony ale roślinami (no może jeszcze ciutkę zmieszczę
Natomias architektura jeszcze nie jest zakończona i sporo mi brakuje.
Projekt dotyczy tego miejsca

Szkielet juz stoi a teraz trzeba go wykończyć. U góry widać kratki po których ma sie piąć winobluszcz i bluszcz i spływać kaskadą. Stół z krzesłami bedzie w tym samym miejscu ale dębowy i potężny (dwie ławy 2 fotele). Na środku ściany łuk z kinkietem, a tam gdzie lewa strona kominek z drewutnia i szafką.
Tak więc nie stawim nic nowego (na razie).
Może jutro uda mi się wklejac fotki co mam jeszcze do zrobienia.
kasiek 19:33, 30 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu planik super Wpraszam się na oblewanie jak juz zaistnieje w realu

No chyba żartujesz - spotkać się to musimy na wiosnę gdy zakwitna tulipany a szałas to ja bedę robic pewnie z rok (wiadomo - kasa
malgorzata_s... 20:42, 30 paź 2013

Na spotkanie jestem chętna zawsze Oj ta kasa nas stale zatrzymuje w naszych bombowych projektach no ale powoli i do celu.Zabawa w liściach superowa. Buziaczki Kasiu.
Bogdzia 21:39, 30 paź 2013

kasiek napisał(a)

Bogdziu bo mam urządzony ale roślinami (no może jeszcze ciutkę zmieszczę
Natomias architektura jeszcze nie jest zakończona i sporo mi brakuje.
Projekt dotyczy tego miejsca

Szkielet juz stoi a teraz trzeba go wykończyć. U góry widać kratki po których ma sie piąć winobluszcz i bluszcz i spływać kaskadą. Stół z krzesłami bedzie w tym samym miejscu ale dębowy i potężny (dwie ławy 2 fotele). Na środku ściany łuk z kinkietem, a tam gdzie lewa strona kominek z drewutnia i szafką.
Tak więc nie stawim nic nowego (na razie).
Może jutro uda mi się wklejac fotki co mam jeszcze do zrobienia.

Teraz wszystko jasne. Stół debowy potęzny ,to brzmi jak melodia A ja chciałam w tym roku kupic dębowe deski zeby naprawic zepsute ławki i nigdzie nie mieli ani jednej deski (dębowej oczywiście).Życzę zeby się wszystko spełniło.
Katkak 22:34, 30 paź 2013

Kasia Ty mój architekcie, piękny projekt Ja obiecałam sobie, że w przyszłym roku zrobimy wreszcie tą altankę choćby skały sr... Ale jak na razie wiem tylko tyle, że nie chcę sześciokątnej, tylko kwadratową i, że dwie ścianki musi mieć mocniej zabudowane. I to by było na tyle. Bo jak ona ma wyglądać w szczegółach to pojęcia nie mam, a Ty tak sobie hop siup wymyśliłaś i masz. Zuch dziewczyna Skarby przepiękne. Dobrze schowaj przede mną Ten pieniek ma takie fajne pęknięcie, można by w nim rojniki posadzić, tak by się ładnie z niego wylewały Fajnie Kasiu, że wreszcie jesteś
kasiek 06:39, 31 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

na pewno będzie bombowy pozdrawiam