Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Filomena 14:18, 16 paź 2014

O! Ja też tam zamawiam, ani razu się nie sparzyłam. Leonardo u mnie b. słabo kwitnie, ma za ciemne stanowisko, ale nie przemarza, będę musiała się wziąć do roboty i odświerzyć ogród po 2 latach "niemocy"
Filomena 14:23, 16 paź 2014

Dorciu
a kiedy zamawiałaś ? chciałam 1 krzaczek Elizabeth oberle, bo mam jeden i to dla mnie mało, a jest urzekająca do dzisiaj, pięknie pachnie i niesie się zapach po ogrodzie , kwitnie bez przerw i jest taka trochę "dzikawa" - taka mi pasuje. No ale zamawiać jeden to trochę nieekonomicznie
dorciabe 14:38, 16 paź 2014

Filomena napisał(a)
Dorciu
a kiedy zamawiałaś ? chciałam 1 krzaczek Elizabeth oberle, bo mam jeden i to dla mnie mało, a jest urzekająca do dzisiaj, pięknie pachnie i niesie się zapach po ogrodzie , kwitnie bez przerw i jest taka trochę "dzikawa" - taka mi pasuje. No ale zamawiać jeden to trochę nieekonomicznie

Moje róże powinny jutro dojechać mogłyśmy się wcześniej dogadać, ale kto wiedział?
Wyguglałam sobie tą Twoją róże, ładna jest masz rację że trochę dzikuska ale ogródmasz tajemniczy to jak znalazł
dorciabe 14:40, 16 paź 2014

Filomena napisał(a)
O! Ja też tam zamawiam, ani razu się nie sparzyłam. Leonardo u mnie b. słabo kwitnie, ma za ciemne stanowisko, ale nie przemarza, będę musiała się wziąć do roboty i odświerzyć ogród po 2 latach "niemocy"

O będziesz coś nowego działać nowe rabaty, czy lifting starych?
Filomena 14:42, 16 paź 2014

Oj nic to, jeszcze wiele sezonów przed nami jeśli nie trafimy za szybko do Św. Piotra, którejs dziewczynie już pisałam, że podejmujemy się inwestycji długoterminowych z niepewnym efektem i pewną stratą finansową
dorciabe 15:00, 16 paź 2014

Filomena napisał(a)
Oj nic to, jeszcze wiele sezonów przed nami jeśli nie trafimy za szybko do Św. Piotra, którejs dziewczynie już pisałam, że podejmujemy się inwestycji długoterminowych z niepewnym efektem i pewną stratą finansową

No masz rację z tym efektem i stratą jakiś czas temu dziewczyny opowiadały co zakopały w ogrodzie i to były naprawdę spore sumy
Filomena 15:08, 16 paź 2014

dorciabe napisał(a)

O będziesz coś nowego działać nowe rabaty, czy lifting starych?

Lifting starych, i dopieszczanie tego co mam, ale jak zwykle metodą wiecznych rozmnażań, może na stare lata doczekam się zamierzonego efektu. Zawsze byłam prędka, ale glicynia skutecznie nauczyła mnie cierpliwości - zakwitła po 7 latach
Ewkakonewka 20:17, 16 paź 2014

Hejka, szkoda faktycznie, że się nie dogadałyśmy bo Twoja Bailando mnie urzekła i chce ją , ale też nie chciałam jednej zamawiać Super różane nabytki Marię mam, dopiero skończyła kwitnąć, ale już wiem, ze za delikatnie ją cięłam, na wiosnę zrobię to mocniej Leonardo kusi, ale chyba zaczekam na efekty tego co posadziłam i dopiero dalej będę myśleć. Puki co będę cieszyć oczy Twoim
Aneta1309 21:38, 16 paź 2014

dorciabe 08:49, 17 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Hejka, szkoda faktycznie, że się nie dogadałyśmy bo Twoja Bailando mnie urzekła i chce ją , ale też nie chciałam jednej zamawiać Super różane nabytki Marię mam, dopiero skończyła kwitnąć, ale już wiem, ze za delikatnie ją cięłam, na wiosnę zrobię to mocniej Leonardo kusi, ale chyba zaczekam na efekty tego co posadziłam i dopiero dalej będę myśleć. Puki co będę cieszyć oczy Twoim

Następną razą jak będę robić zamówienie to obtrąbię wkoło może sie ktoś doczepi gdzie ja te róże wcisnę? po magnoli jedną, a dwie gdzie?oj będzie gęściutko,a doczekać się nie mogę to będzie goły korzeń, czyli zielolość dopiero za rok