Nasionka dostałam pocztą od Zawitki Posiałam w pojemniczkach i czekam aż wykiełkująależ jestem ciekawa czy wzejdą
A w ubiegłym roku duuuże ładne werbeny były w ogrodniczym na Zamborzyckiej, Gocha sibie kupiła
Odmachuję
Dzień dobry Dorotko Ślicznie u ciebie i piękne roślinki posiadasz. Nie przeczytałam jeszcze całego twojego wątku bo po długiej przerwie wróciłam na ogrodowisko i dużo mam zaległości.Będę wracać do twojego ogródka bo jest śliczny a dodatkowo też jestem z lubelskiego Pozdrawiam serdecznie
Hej dziękuję za miłe słowabardzo sie cieszę, ze Ci sie u mnie podoba ja jakoś krytycznie patrzę ostatnio na ogródek i z utęsknieniem czekam na wiosnę, bo coś bym pozmieniała
zapraszam częściej
Piękne te zdjęcia Ciemierniki fajnie się zadomowiły, bo jak do tej pory mają się dobrze to chyba już im nic nie grozi. W takim razie i ja swojego posadzę, może mu to lepiej zrobi Też bym już coś porobiła, zwłaszcza, że tak pachnie wiosną jakoś i planów sporo. Buziak
Ewcia one czekaja na nominacje na bohatera ogrodu, pamiętasz?
Pewnie na dniach wysadzę te dwa z doniczek Myślę, że twoim nic nie będzie, jak posadzisza o planach ogrodowych czytam u ciebie na bieżąco